iki gecedir özel numaradan araniyorum kizlar bir bakin

Bir telefon sapigi anneme denk gelmis annem de kankaya baglamis derdini dinlemis nasihat vermisti sonra aramadi

Annemi gondereyim diyecegim ama ozel numaraya kapatmissin :KK45:
Valla anneler bi başka ya
Benım annem küfürleri saydırmıstı bir defasın da o oldu. Ondan baska ne arayan ne soran gördüm 🤣tabi aklımın almadığı, bünyemin kaldıramayacağı tarzdan küfürlerdi arayanda da aynı etkiyi yapmıştır muhtemelen ses çıkmadığına gore :KK70:

Bir gece 3 te 7 yıl önce beni açıklama bile yapmadan mesajlarima cevap verememek suretiyle terk eden eski sevgili aramış evlendin mi diye sormuştu haliyle küfür edip kapatmıştım. Gece 3 de aranmak diyince böyle bir tecrübe hatırladım seni kim aradı bilmem..
bn ilk gün Açtım teli hic ses gelmedi tel çekmedi gibi oldu ikinci gün açmadım 3.gün özellere kapadım eski sevgilinden ayrılınca numarayı değiştim o olamaz diyorum yine de aklım karıştı🤣🤣

annem diyor ki bir kere sen açınca kız olduğunu anladı daha durmaz demişti cidden durmadi 3.gün hakkından geldiim🤣🤣
:) Kuzum çok gençken bir bankanın çağrı merkezinde çalışmıştım. Memleketin sapığı mı biter, adamlar çağrı merkezini arıyordu. Kadının sesine kadar düşer bu tipler.
Teheccüd ve sabah namazına kaldırıyor irşad için olabilir
:KK70::KK70::KK70:
Sesli güldüm valla. Allah iyiliğinizi versin.

Benım annem küfürleri saydırmıstı bir defasın da o oldu. Ondan baska ne arayan ne soran gördüm 🤣tabi aklımın almadığı, bünyemin kaldıramayacağı tarzdan küfürlerdi arayanda da aynı etkiyi yapmıştır muhtemelen ses çıkmadığına gore :KK70:
harika anneler Allah başımızdan eksik etmesin🤣🤣

Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim. 😂 Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. :D Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde.

:) Kuzum çok gençken bir bankanın çağrı merkezinde çalışmıştım. Memleketin sapığı mı biter, adamlar çağrı merkezini arıyordu. Kadının sesine kadar düşer bu tipler.

🤣🤣🤣🤣gelsin hikayeler iyiki konu açtım koşun koşun gelin anlatın kizlar

Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim. 😂 Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. :KK70: Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde

Aminn canım.
Bence sende cok takılma sapıktır.
Eskı sevgilinse bıle cok ısteyen her sekılde ulasir gelır senı bulur kafanı hıc yorma bunlarla derım.
haklısın cnm😉 artemis süper hikaye ani iyiki açmışım konuyu dökülsün anılar🤣🤣

iki gecedir sabah ezanı ve gece 3de aranıyorum delirmek üzereyim bir kere açtım teli ses gelmedi daha da acmadim eski sevgililer o saatler de aramaz diye düşünüyorum kızlar gittim özel aramaya kapattım telimi bakalim normal numaradan aramaya cesaret edecek mi diye kurtuldum gibi ama kim olduğunu da çok merak ettim düşüncelerinizi tecrübelerinizi yazarmisiniz canlar:)
Sabah namazına ve teheccude kaldırıyor biri seni.. :işsiz: ..

Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim. 😂 Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. :KK70: Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde.
Tühh ya sen de ne üzülmüşsündür ne üzülmüşsündür ardından 🤣sapığa bak ruh hastası

Küfür deyince aklıma geldi. Ben de bir ara durmadan arayıp konuşmak istediğini söyleyen birine (engellemek için bile zaman bırakmıyordu öyle arka arkaya arıyordu ve işteydim, delirdim) küfürler ettim, sanırım uzun sürdü küfür faslı emin değilim. 😂 Sustugumda senin ağzın çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum deyip kapatmıştı. :KK70: Sapık tarafından terkedilmek de vardı kaderde

Aminn canım.
Bence sende cok takılma sapıktır.
Eskı sevgilinse bıle cok ısteyen her sekılde ulasir gelır senı bulur kafanı hıc yorma bunlarla derım.
haklısın cnm

bn ilk gün Açtım teli hic ses gelmedi tel çekmedi gibi oldu ikinci gün açmadım 3.gün özellere kapadım eski sevgilinden ayrılınca numarayı değiştim o olamaz diyorum yine de aklım karıştı🤣🤣
Yanlışlıkla aranmışta olabilirsin.. Geçen hüseyin diye birini arayan biri beni aramıştı yanlış no diyince özür bile dilemeden teli yüzüme kapadı olabiliyor .

yani biz ne diyebiliriz ki, önerebileceğimiz şey belli, özel numaralara kapatın hattınızı. ki zaten yapmışsınız.

aramanın saatine takıldıysanız aklınıza hemen başka şeyler gelmesin,insanlar pandemi döneminde geceyle gündüzün yerini değiştirdiler. artık geç uyuyor insanlar. normal yani.

eğer görünür bir numaradan aranmaya devam ederseniz numarayı şikayet edersiniz. başka yapılacak bir şey yok 🤷
öyle yapcam cnm aynen haklisin

🤣🤣

Back
X