- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
İlk yorum benden gelsin ...
Şimdiki nesil öyle düşünmüyor bence, bende öyle düşünmüyorum en azından. haa bu demek değil han hamam sahibi olsun vs vs.iyi bir işi olmalı ilk başta ayakları üstünde durmalı ilk kriterlerim bunlar
Olmaz ablacım olmaz....
Bekar evlenme hazırlığı yapan biri olarak söylüyorum bunu kaydirigubbakcemile3
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur cümlesi çok eskide kaldı..
Ben paranın çok önemli olduğunu düşünüyorum..
Para önemli değil, her şekilde kabulum diyenler, cicim aylarından sonra dert yanmaya başlar..
Paranın satın alamayacağı tek şey sağlıktır..
Para aşkı bile çoğu kez satın alabilir.
Parası olan ama gerçekte fiziği sıfır olan bir erkek, sadece zengin diye size hoş gelir, fizik birden önemsiz kalır, çünkü para bastırır diğer - yönleri..
Para güçtür, para huzurdur, parası olan yaşlanmaz bile, genç kalır..
Para herşey değildir ama çok şeydir..
Ben böyle düşünüyorum..
1 gun olur 2 gun olur 3.gunu gercekler su yuzune cikar ve toz pembe hayallerin,pembesi gider tozu kalir
İki gönül bir olunca samanlık alev alıo artık kaydirigubbakcemile3
samanlık seyran olur ama 2 gün sonra samanları mı yiyeceğiz.....
bence para önemli hemde çok önemli en azında ayakta tutacak kadar sabit bir gelir şart.....:Saruboceq:
Larisacım en öenmlisi sağlık ve huzur tabiki ama parasız oluncada aşkın ve sevginin ne kadar gücü kalabiliyor.
bence olur ama en çok 3 ay seyran olur .. sonra samanlar batmaya başlar .. derken samanlığı paylaştığın adam gitgide öküzleşir gözünde. o hayatının aşkı göbeğini kaşıyan geğiren ve hatta gaz çıkaran bi hödüğe dönüşür.. gözüne batmaya başlar günden güne .. kaydirigubbakcemile
işi ve meslegini öne sürdüm canım zaten...
işi ve mesleği olmayan erkek parayı nasıl getirsin eve-tatlicadiarzu-
Para para varlıgı bir dert yoklugu zarar:icecream:
(Gözel söylemiş :icecream:)
Aşk önemli ya , bilmiyorum ,ben yeni evlendim) paraya çook ihtiyacımız oluyor malum ancak bazen de diyorum ki aşksız nasıl evli kalabilirim ..inşallah bu düşüncem daim olur ..para kesinlikle şart ona şüphe yok ama ben aşık olmadığım kişiyle sırf zengin diye de evlenmemmm zira da evlenmedim ..detayları yazmıyorum ancak olayın taa içindeyim :))) :1closedeyes:
para olmadan olmuo vlla. 2-3 gün cnm cicimle gçer ama snra... açız ama aşığz durumuna düşrler
evet eskiden o samanlıklar iki gönül bir olunca
seyran olurmuş,
ama şimdi seyran olacak samanlık bile bulunamıyor...
herşey para ile..şimdi ki gençlerin çoğunluğu
mantıklı yaklaşıyor gönül işine...
en azından işimiz olsun,sabit gelirimiz olsun
diyerek samanlığı oluşturmaya çalışıyorlar ki
gönüllerde bir olsun...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?