söyle basliyayim.. bence ask karin doyurmuyor.. ask kalbi doyuruyor.. ask sevgi beyinsel ve ruh hastalina iyi geliyor.. hele sev sayan biri oldumu sizi arkanizda direk gibi biri oldumu sizin deymeyin keyfinize ne mutlu size.. ama parada karin doyuruyor, bosuna calisilmiyor havadan para gelmiyor, dimi arkadaslar yasam icinde para lazim,, en önemliside ibadet allaha ibadet edenin günde en az bugün allah icin ne yapdim diye düsünseniz ibadetinizin yarisini yapmis olursunuz cünkü düsündükden sonra insan yapmaya calisiyor aklina gelenleri.. allaha dua ettinizmi allah her konuda insallah yardim eder para olsun hastalik olsun herseyde allah allahi seven insani cookk severmis melekleri gibi korurmus.. o yüzden en basta iman dua dua ettinmi allah her istedini verir yardim eder is bulmanda para kazanmanda gönlüne göre es bulmanda ac kalmamanda beladan kazadan her kötülükden korur seni.. :) bu dünyada yasiyoruz yasamak cok güzel eger yasamanin degerini biliyorsak ama yasarkende öldükden sonraki ikinci dünyamizi hic bitmeyen ebedi olan dünyamizi düsünelim ona göre gayet gösterelim orda para müim degil eger allaha göre layik insan olursan her istedin olucak.. :) sagolun arkadaslar afedersiniz kendimi kapdirmisim.. :)) basinizida agrittim.. kendinize iyi bakin.. mucukladim sizleri..