- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
aşk aşka aşk ..bence aşk çok önermli ben çok seviom kocişimi valla o yanımda olsun heryer seryan olur.........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede samanlıgın seyran olan zamanları eskide kalmış ablacım artık olmaz :)
bence de eskilerde kalmış artık bu sözü kanıtlayan aşklar. evlilikler malesef...
hayır kesinlikle olmaz tamam çiftlerin bir arada olmasını ilk başlarda aşk sağlar ama ya sonrası geçim sıkıntısı çevre faktörleri offffffffffffffff offfffffffffffffffff bak içlendim![]()
aynen öyle bi hastaneye gidiyosunuzda önce ödeme yapıyosunuz ondan sonra muayene ediyorlar aldığımız nefes bile parayala neredeysee...
aşk aşka aşk ..bence aşk çok önermli ben çok seviom kocişimi valla o yanımda olsun heryer seryan olur.........
parasız olmuyor kızlar ya
huzur mutlulukda önemli
ama parada malesef hayatımızda çok öenmli
ne onla oluyor nede onsuz.
valla ben hepsindende olsun diyorum çünkü hepsinin yeri ayrı önemli hayatımızda..sağlık en başta..aşksız olmaz..parasızda olmaz...Rabbim üçünüde ayırmasın hayatımızdan inşş....:Saruboceq:
vallahi maddiyat önemli bu devirde..artık öyle olmuyo..en azından ailemde grdügüm rahatı eşimin bana saglaması lazım yoksa evlenmem ki...