İki Gönül Bir Olunca Samanlık Seyran mı Olur ?

valla ben hepsindende olsun diyorum çünkü hepsinin yeri ayrı önemli hayatımızda..sağlık en başta..aşksız olmaz..parasızda olmaz...Rabbim üçünüde ayırmasın hayatımızdan inşş....:Saruboceq:

bencede samanlıgın seyran olan zamanları eskide kalmış ablacım artık olmaz :)

eskilerde kaldı zaten bitti o dönemler

bence de eskilerde kalmış artık bu sözü kanıtlayan aşklar. evlilikler malesef...

tarihe gömülmüş bir sayfa gibi artık

hayır kesinlikle olmaz tamam çiftlerin bir arada olmasını ilk başlarda aşk sağlar ama ya sonrası geçim sıkıntısı çevre faktörleri offffffffffffffff offfffffffffffffffff bak içlendim:delphin:

önce aşk diyoruzsonra para şimdi önce para sonrada aşk deniliyor artık

aynen öyle bi hastaneye gidiyosunuzda önce ödeme yapıyosunuz ondan sonra muayene ediyorlar aldığımız nefes bile parayala neredeysee...

sonra yine para istiyorlar

aşk aşka aşk ..bence aşk çok önermli ben çok seviom kocişimi valla o yanımda olsun heryer seryan olur.........

aşk önemli ama para daha önemli geliyor canım o olmayınca birşey yapamıyoruz ama

parasız olmuyor kızlar ya
huzur mutlulukda önemli
ama parada malesef hayatımızda çok öenmli
ne onla oluyor nede onsuz.

her şeyin başında para geliyor artık

valla ben hepsindende olsun diyorum çünkü hepsinin yeri ayrı önemli hayatımızda..sağlık en başta..aşksız olmaz..parasızda olmaz...Rabbim üçünüde ayırmasın hayatımızdan inşş....:Saruboceq:

İnşallah canım

bana göre iki gönül bir olunca samanlik cidden seyran olur :))))))

biz esimle iyi ve kötü gün icin söz verdik öylede oldu cok iyi oldugumuz günler maddi manevi ve sonrada birden cöküs issizlik borc kredi derken birbirimize destek olduk ve simdi ise toparlaniyoruz yavas yavas rabbimin izniyle sükürler olsunki

ıki Gönül Bir Olunca Samanlık Seyran olur diyene direk iki çıplak bi hamama derlerkaydirigubbakcemile3
evlenince iki taraftan birinin yaşam stantartı düşerse seyran değil kaos olur, yılların alışkanlıkları standartlarından kimse evlendi diye vazgeçemez
aşk sadece yanılsamadır, gerçek olan boş cüzdanlar

çok mu gaddar bi yorum oldu bekaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır olmaz, bu devirde aşk kadar parada önemli.
Ama şu da var para yoksa, eğer insanda çalışma azmi varsa, sıfırdan başlayarak o samanlığı saray edebilirler. :delphin:

aşk meşk hikaye arkadaşlar eskidenmiş o şimdi paran varsa o samanlıga bi tadilat pencereler pimapen yerler laminant bide hilton banyo samanlığı yaşanır hale getiren para bence ya sizce????üzgünüm ama bu böyle

vallahi maddiyat önemli bu devirde..artık öyle olmuyo..en azından ailemde grdügüm rahatı eşimin bana saglaması lazım yoksa evlenmem ki...

İki gönül bir olsada samanlık seyran olmuyor malesef...:1no2:
İnsanın hayatını idame ettirmenin ötesinde istekleri olabiliyor..
Bunların hepsi olmasa da, pek çoğunu yapabilmek için paraya ihtiyaç var....

oooo cok uzun zaman once de kaldı bana gore.su ankı yasam standartları ve kosullarıyla o soylenen zaman bır mı hıc.hayat zorlukları gecım derdı ısdı calısmaydı kıra market alısverıslerı vs vs.artırmak mumkun tabıı.su an bırak samanlıgın seyran olmasını mıllet ıcıne gırecek samanlık bulamıo valla hadı buldu samanlıkta kalmak zor valla.

bu hayatta bence en önemli şey ruh ikizini bulmak hanları hamamları katları yatları olsa ne yazar bana bi kuru tebessümü çok görüp ona buna mavi boncuk dağıtıp orda akşam burda sabah yaptıktan sonra ama çok fazla bi geliri yoktur belki karnımızı doyuruyoruzdur kıtkanat ikimizde çabalayıp geçiniyoruzdur ama o evde huzur varsa sevgi saygı varsa ve ben o adamın yanındayken kendimi dünyanın en güzel en değerli varlığı hissedebiliyosam o samanlık seyranda olur sarayda olurşakkıdı

evleneceğim insanla birbirimizi sevmiş,kalben mantıken de uyuşmuşsak,eşim evlendikten sonra taşı sıkar suyunu çıkarır evelallah benneyaptımki

zengin olmuş kıymetimi bilememiş,beni bir ekmeye muhtaç etmiş,altın kasede göz yaşlarım akmış ne yapayım öyle izdivacı :smiley-cool:

benim her zaman söylediğim bir söz vardır "Allah az verip,aratmasın çok verip de azdırmasın" a.s.

Back
X