Hayır vejetaryen değilim ve beni doyurma misyonu yok flört adayının. İlk buluşmalarda amaç doymak değil birbirini tanımak ve ilişkiye döner mi bu görüşmeler ona karar vermek olmalı bana göre. Yaptığı emrivaki beni rahatsız eden, ilk görüşmede onun istediği yer olduysa ikinci buluşmada benim istediğim yer olabilirdi. Beni rahatsız eden buydu.Nesi varmış Ocak basının? Vejeteryan misiniz?
iki kere adam sizi goturmus yedirmis doyurmuş, üçüncüde de siz onu sizin gittiginiz nezih yere götürün,hesabını ödeyin bence. Daha şık olur
Ekleme; ben vejeteryan sevgilimi kebabın başkentinde ocakbasina götürmüştüm:)) ben bir güzel yedim ,o da mezeleri lavasa basıp doymaya çalıştı
Biraz fazla maddiyattan bahsediyor evet, iyi kazandığından evler aldığından vs. Sanki parasıyla beni etkilemeye çalışıyor gibi geliyor ama ben yıllardır çalışıyorum bir kuruş almadım ne ailemden ne kimseden. Bu muhabbette bana abes geldi.Ooo adam zenginşaka şaka.
Siz hoşlanmamışsınız adamdan mekan bahane
Fikrimi önemsemeyip emrivaki yapması ilk buluşmada onun seçimine saygılı oldum ikinci buluşmada o da aynını bana yapabilirdi.Ocakbaşı konsepti mi rahatsız etti sizi yoksa fikrinizi önemsememesi mi? Umarım 2. seçenektir.
Aman boşver kızz bizim karşımıza hep aç adamlar çıkar ne güzel işte evi varBiraz fazla maddiyattan bahsediyor evet, iyi kazandığından evler aldığından vs. Sanki parasıyla beni etkilemeye çalışıyor gibi geliyor ama ben yıllardır çalışıyorum bir kuruş almadım ne ailemden ne kimseden. Bu muhabbette bana abes geldi.
Yeniden buluşmak istiyorsanız açık açık bu sefer şuraya gidiyoruz deyip oraya götürün. Fikrini önemsemiyormuş gibi hissetirdi sana da di mi?Fikrimi önemsemeyip emrivaki yapması ilk buluşmada onun seçimine saygılı oldum ikinci buluşmada o da aynını bana yapabilirdi.
Evet depresifçiğim aynen öyle oldu, kendi beğenilerini bana empoze etmeye çalışması rahatsız etti. Çanta gibi hissettim kendimi onun taşıdığı.Yeniden buluşmak istiyorsanız açık açık bu sefer şuraya gidiyoruz deyip oraya götürün. Fikrini önemsemiyormuş gibi hissetirdi sana da di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?