• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki gündür kedi sayıklıyorum

Evden mi kacti canim =( dogru diosun belki de. Ya bi arkadasimin kedisi var acayip yabani. Seviyim desim elimi boydan boya kanatti bi keresinde. Arkadasima da dokundurtmyo. Ondan sonra bu canayakin oyuncu kediye yanasinca dünyam degisti adeta. O yuzden ender biseymis gibi gelio. Sanirim.
Evet maalesef gitti:( eğer dokundurtmuyorsa vardır bir sebebi, biraz buyukken sokaktan sahiplendiyse arkadaşın belki ondandir, biraz yabani olabilir bu yüzden

F97596FA-1D6D-4C39-9755-CCF400E89256.webp

Kesin sahiplen :)
Baksana şuna ağzını yediğim uyuyo ...

Tabi ki parayla alma lütfen ..
Terkedilmiş önceliğin olsun ..

Önemli olan cins olması değil asla. Cins kediler petshoplarda satılır genellikle. Sahiplendiren kişiler de oluyor tabi ama ben ne kadar öyle kişiyle tanıştıysam para ile vermeye çalışıyorlar cins diye. Onlara da üzülüyorum hem para için sürekli doğurmak zorunda bırakılıyorlar hem de insanlar petshoplardan satin aldikca o küçücük pis kafeslerde aylarca bekliyorlar.

Gerçek hayvansever sokakta sıcak bir yuvaya sahip bir meleği sahiplenir. Ve hayvanlarin uzerinden para kazanmaya çalışan insanlara prim kazandirmaz

Lütfen sokaktan sahiplenin:cry:
Bizim burada sokak hayvani yok canım, ama olsaydı kesinlikle sokaktan sahiplenirdim.... sokakta bi kedicik yuva beklerken parayla satan birinden asla patili dost alınmamalı...
Kopegimi sokaktan aldim zaten. Parayla hayvan almam ben asla. Melez irklar daha dayanikli olur hem.
Benim de hem köpegim hem kedim melez, daha dayanıklı olmalarına sevindim:))
Eki Görüntüle 2218265
Bu da benim minişim. .Kesinlikle kedi sahiplenmelisiniz .Şu an kucağımda mışıl mışıl uyuyor..Tam bir terapist,yaren, dost :))

İnstagram da kedi sahiplendirme sayfalarından bulabilirsiniz. .Sarmanlar, tekirler hepsi çok tatlı ..
Ne kadar tatlı ama bu şapşik yaa, lütfen mıncırın benim icin:KK200:

Bizim burada sokak hayvani yok canım, ama olsaydı kesinlikle sokaktan sahiplenirdim.... sokakta bi kedicik yuva beklerken parayla satan birinden asla patili dost alınmamalı...

Benim de hem köpegim hem kedim melez, daha dayanıklı olmalarına sevindim:))

Ne kadar tatlı ama bu şapşik yaa, lütfen mıncırın benim icin:KK200:
:KK36: Aynen çok şapşik ..Uyandı şimdi temizlik yapıyor her gece hiç aksatmadan kendini en ince ayrıntısına kadar temizliyor :psonra tekrar yatış :) onun temizlik yapışını bile iźlemek terapi gibi..

Kedi sevmek bağımlılık gibi.
1,5 yıldır bi kedimiz var, şu ara kızgınlık dönemi gece hiç susmuyor ve bi kaç köşeye koku bırakıyor. Eşimle bi elimizde bez, bi elimizde deterjan geziyoruz :olamaz: Kılı, tüyü, masrafı ayrı ama asla asla ondan vazgeçemem. İnanın evlat gibi seviliyor. Çocukluğumdan beri çok hayvan besledim ama bu bambaşka. Akşamları yorganın içine girip karnıma kıvrılıyor. Onu okşamak terapi gibi :) Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Onu severken bile 'seni ben doğurdum' diye seviyorum :)

Bu da benim oğlum :)

.
20180326_145034_001.webp

1,5 yıldır bi kedimiz var, şu ara kızgınlık dönemi gece hiç susmuyor ve bi kaç köşeye koku bırakıyor. Eşimle bi elimizde bez, bi elimizde deterjan geziyoruz :olamaz: Kılı, tüyü, masrafı ayrı ama asla asla ondan vazgeçemem. İnanın evlat gibi seviliyor. Çocukluğumdan beri çok hayvan besledim ama bu bambaşka. Akşamları yorganın içine girip karnıma kıvrılıyor. Onu okşamak terapi gibi :) Kesinlikle tavsiye ediyorum..

.Eki Görüntüle 2218272
Çok minnoş çok tosbik ❤

.Eki Görüntüle 2218272
Bizim ki daha bize böyle sarılmadı:(

Ah kıyamam.Keşke alsaydın.Ne güzel o da bir yuva kazanmış olurdu.Iki arkadaşım evinde kedi bakıyor.O kadar tatlılarki.Evlat gibi seviyorlar.Bi de evin bahçeliymiş.Ortamın da müsait.O bölgede oturan bir yakının varsa 2-3 günde bir gidip bir göz atsın bence.Illaki o civardadır.

.Eki Görüntüle 2218272
Ama bu çok tatlı ya:nazar:Hiç sevilmezmi.Yastık gibi.Şanslı yavru.Annesi tarafından onun kadar sevilmeyen çocuklar var hayatta.Hiçbirşey beklemeden karşılıksız özveri,sevgi.Insana açılan bir cennet kapısı.

Ama bu çok tatlı ya:nazar:Hiç sevilmezmi.Yastık gibi.Şanslı yavru.Annesi tarafından onun kadar sevilmeyen çocuklar var hayatta.Hiçbirşey beklemeden karşılıksız özveri,sevgi.Insana açılan bir cennet kapısı.
Kesinlikle öyle, resmen huzur veriyorlar. Öyle masumlar ki, insanı saf sevgiye doyuruyorlar.

Ben de bi siteden hatta şansıma oturduğum semtten bi ablayla tanıştım ,çarşamba ondan bir yavru kedi alacağım ikizlerime ve bana çok iyi geleceğini düşünüyorum.Yıllardır nickim pisi :)inşallah bakalım

Ben deparayla almayacağım.İnternetten tüm malzemelerini toptan uyguna alcağım bi petshopta buldum umarım eşim birşey demez :) çocuklarımızın mutluluğu onun için de öncelikli olduğu için söylemedim süpriz yapıcam :)))

Back
X