Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Evet onu biliyorum da su an ki kilonu sormuştum:) bende 63 e düştüm ama durdu şimdi. Bende leslie ye yeni basladim bi forumda okudum bizde 30 kilo vermis birisi bi yilda helal olsun valla hemde sadece leslie ile ^_^ okullar açıldığında 56 kilo olunca veryansin eden arkadaslarimi şaşırtmak istiyorun ben ama yaaa :)) motivem kırıldı birazcık ama olsun; devam :) kadınlar klübü sağolsun yoksa simdiye coktaaann pesss demiştim :D

Hedef 55 ♡

Hic kirilmasiinn :) bosuna mi gunluk aciyoruz yahuu :D
Ben 1 aydir cok salmistim. Yeniden topladim kendimi :)

Bu arada aksam yemegimi de yedim; bi yemek kaşığı nohutla iki yemek kaşığı mantar. Yarim kase de yoğurt :)

Daha gelişim gençlik çağında olduğumdan dolayı nohut pilav falan haftada bir az olmak şartıyla yemem lazim diye düşünüyorum. Doğru mudur o_O

Hedef 55 ♡

Gülcan son sayfaları komple okudum maşallah ne kadar neşeli samimisin. Çok güzel paylaşımlar:)) Ben de burdan şevk almaya çalışıyorum ama kimseyle kafa kafaya verip devam edemedik nedense. O yüzden arada kendi günlüğüme yazıyorum çoğunlukla diğer günlükleri okuyorum zayıflayanlara denk gelip iradeyi güçlendirmek maksadıyla:)) Senin sayfanı da takip edicem inş. Güzel güzel kilo vermeni diliyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gülcan son sayfaları komple okudum maşallah ne kadar neşeli samimisin. Çok güzel paylaşımlar:)) Ben de burdan şevk almaya çalışıyorum ama kimseyle kafa kafaya verip devam edemedik nedense. O yüzden arada kendi günlüğüme yazıyorum çoğunlukla diğer günlükleri okuyorum zayıflayanlara denk gelip iradeyi güçlendirmek maksadıyla:)) Senin sayfanı da takip edicem inş. Güzel güzel kilo vermeni diliyorum:)

Aaaa hayatım tesuflerimi iletirim. Gel benle kafa kafaya ver o zaman ♡♡

Ben pozitif olmayı severim, hep güleç biriyimdir zaten. Amaaann yemiş yemis daire olmusum zaten zamanında, ali babanin Çiftliği gibi tapu vericekler yakinda bazi yerlerime nolmus, kilolu olmak değil vermemek ve ölçüyu kaçırdığıni çaktırmak ayıp hem :D :D :D

Gel bacım sende benim günlüğe yaz istersen, olmadı ac günlük ben geleyim yanına; ama sakın pes etme. Düşünsene bi gün gelicek kilolu insanlara bakip "yuhh bende mi böyleydim" diceksin :)) vir leslie sözü der kiii

"ALL TOGETHER ALL TOGETHER VUHUUU! "

(bak aklıma gece gece gelene. Kossskoca bi bardak buzlu kola yanına adana durum ohh miss.. ya rabbim.yemekleri ben yesem de kilolar benim pisliknaza gitse ya :'( )

Hedef 55 ♡

Aşağı yukarı kilo ve boyumuz aynıymış diyete başladığında 63 kilo olmuşsun sanırım neredeyse bir aydan daha az bir sürede 7 kilo mükemmel çok çok tebrik ederim umarım okula kadar hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
Darisi başımaa (:

Aaaa hayatım tesuflerimi iletirim. Gel benle kafa kafaya ver o zaman ♡♡

Ben pozitif olmayı severim, hep güleç biriyimdir zaten. Amaaann yemiş yemis daire olmusum zaten zamanında, ali babanin Çiftliği gibi tapu vericekler yakinda bazi yerlerime nolmus, kilolu olmak değil vermemek ve ölçüyu kaçırdığıni çaktırmak ayıp hem :D :D :D

Gel bacım sende benim günlüğe yaz istersen, olmadı ac günlük ben geleyim yanına; ama sakın pes etme. Düşünsene bi gün gelicek kilolu insanlara bakip "yuhh bende mi böyleydim" diceksin :)) vir leslie sözü der kiii

"ALL TOGETHER ALL TOGETHER VUHUUU! "

(bak aklıma gece gece gelene. Kossskoca bi bardak buzlu kola yanına adana durum ohh miss.. ya rabbim.yemekleri ben yesem de kilolar benim pisliknaza gitse ya :'( )

Hedef 55 ♡

Olur canım gelirim yazışaĺım cesaretlendirelim durduralım birbirimizi:))
Leslie ezberledim zaten hiç sorma ama son günlerde bir terslik var yerimde sayıyorum bakalım hedefe ne zaman yetişcez.
Hiç sorma benim aklımdan ne yemekler tatlılar geçiyo ama işte hep akılda kalması gerek:))

Olur canım gelirim yazışaĺım cesaretlendirelim durduralım birbirimizi:))
Leslie ezberledim zaten hiç sorma ama son günlerde bir terslik var yerimde sayıyorum bakalım hedefe ne zaman yetişcez.
Hiç sorma benim aklımdan ne yemekler tatlılar geçiyo ama işte hep akılda kalması gerek:))

Henüz simdi uc mil yaptım kanım damarimda durmuyor valla :D all together all together :D

Hedef 55 ♡

Aşağı yukarı kilo ve boyumuz aynıymış diyete başladığında 63 kilo olmuşsun sanırım neredeyse bir aydan daha az bir sürede 7 kilo mükemmel çok çok tebrik ederim umarım okula kadar hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
Darisi başımaa (:

Yok hayatım bi buçuk yada bi ayda verdim sağlıklı beslenerek hemide :) bende bu basen bacak simit varken "Hyrlsi be qlm.s" diye bakıyorum geleceğe ama rabbim görüyor yani tutuyorum boğazımi Rabbim ama yine de sen her şeyin en iyisini bilirsin :D

Sende zayiflarsin sadece pes etme, salinca sallanıyor insan vallahi:))

Hedef 55 ♡

3 milden sonra oradaki kadin gibi vucudun oldugu zannediyosun sonra bi bakiyosun yine ayni yine ayni :(

Aaa aksam aynaya bakmıyorum ki; sabah şekerim sabah ask olsun o kadar azime hala o kilolari yerli yerinde görürsem inme iner ibretlik tespit diye ifşa olurum tüm evrene valla pozitif enerji bile kurtaramaz beni :D

Hedef 55 ♡

Aaa aksam aynaya bakmıyorum ki; sabah şekerim sabah ask olsun o kadar azime hala o kilolari yerli yerinde görürsem inme iner ibretlik tespit diye ifşa olurum tüm evrene valla pozitif enerji bile kurtaramaz beni :D

Hedef 55 ♡

Beni de kurtaramiyo suan. Motivem dustu :(

Beni de kurtaramiyo suan. Motivem dustu :(

Bi ay öncesini düşün; hic olmazsa yedikce yerinde sayıyorsun almıyorsun vermek istediklerine yenileri eklenmiyor kuzucum :) sen o güzel beynini kilo verdikten sonra yapacağın şeyleri düşünerek yor. Salla gerisiniii bi ayda almadik sonuçta bu kadar kiloyu :))

Hedef 55 ♡

Bi ay öncesini düşün; hic olmazsa yedikce yerinde sayıyorsun almıyorsun vermek istediklerine yenileri eklenmiyor kuzucum :) sen o güzel beynini kilo verdikten sonra yapacağın şeyleri düşünerek yor. Salla gerisiniii bi ayda almadik sonuçta bu kadar kiloyu :))

Hedef 55 ♡

Orasi da oyle :/ bir de bir ay sonrasini dusunelimmmm.
Vermisiz 5 kilo falannn. Dha da bi hirslanmisizz. Bi 3 daha vermisizz. Dapdar acik renk pantalonlar bile harika duruyoo. Ufff. Hadi leslie hahaha :D :P

Orasi da oyle :/ bir de bir ay sonrasini dusunelimmmm.
Vermisiz 5 kilo falannn. Dha da bi hirslanmisizz. Bi 3 daha vermisizz. Dapdar acik renk pantalonlar bile harika duruyoo. Ufff. Hadi leslie hahaha :D :P

Vermeyince mabut neylesin mahmut diye bi soz vardi bak o geldi aklima; biz gece gündüz yemek dusunursek leslie bacım napsin bize :D :D tayt da giyicez dimi dimi :D

Hedef 55 ♡

Vermeyince mabut neylesin mahmut diye bi soz vardi bak o geldi aklima; biz gece gündüz yemek dusunursek leslie bacım napsin bize :D :D tayt da giyicez dimi dimi :D

Hedef 55 ♡

Giycez tabi niye giymeyelim ki hem sucuklu pizza da cok guzel olurdu simdi beyin yaniyo bu saatlerde bak yari lobu kilo vermeyi yari lobu da taytlari dusnuyo dengem sasiyo :|

Giycez tabi niye giymeyelim ki hem sucuklu pizza da cok guzel olurdu simdi beyin yaniyo bu saatlerde bak yari lobu kilo vermeyi yari lobu da taytlari dusnuyo dengem sasiyo :|

Deme öyle deme vericeezzz vericezzz sabah erken kalkip 3 mil yapabilmeyi istiyorum su aralar ama ucten önce uykum gelmiyor durumum yaş :)

Hedef 55 ♡

Deme öyle deme vericeezzz vericezzz sabah erken kalkip 3 mil yapabilmeyi istiyorum su aralar ama ucten önce uykum gelmiyor durumum yaş :)

Hedef 55 ♡

Ayni seyi bende istiyorum hadi erken kalkamadim suan yapmak istiyorum ama gec uyudugum icin suan bile uykum var :/ ne ayagim bende bilmiyorum valla yasamimla hedefim bi uyussa :D

Eveeeett dün akşam leslie yaptım ama hamlanmadim. Ck svndm ck .d

Gönül isterdi ki bol bol kızartmalar yiyeyim, kendimi sucuk krallığında zannedeyim , patatesi yoğurda banip da yiyeyim ama.... neyse ben naçizane kayfaltima döneyim hayallere mola :/

Bi kase tavuk suyu çorbası(bol pul biberli)
Yarim porsiyon aci biberli salata
Iki dilim form kıtır ekmek

Benim vücudum kilo vermeye useniyo bence. Yoksa yerimde saymamin baska açıklaması olamaz :O

Hedef 55 ♡

merhaba canım :) soruna cevap vereyim : sabah çok güzel bir kahvaltı yapmışsın ama sabahtan ögleden sonra 4 e kadar bir şey yememişsin yanlış görmediysem.ara ögün ve ögleni atlamışsın,ögleden sonra ara ögünde güzel,akşam çok az bence.. şöyle diyeyim her ögünde 1 er dilim ekmek ara ögünde de 1 porsiyon meyve 2-3 ceviz veya 7-8badem ve ya meyve yogurt yiyebilirsin ,sebze yemekleri 6 kaşık,baklagil yemekleri de ekmeksiz 6 kaşık 1 dilim ekmek ile 4 kaşık(ama baklagil tercihen ögle tercih edersen daha iyi olur) eger ki yemekleri çok kısarsan kesin kilo verirsin ama bu bir yerden patlar,sonra o patlama gibi yemeler hep kısmaktan oluyor canım..

Son düzenleme:
merhaba canım :) soruna cevap vereyim : sabah çok güzel bir kahvaltı yapmışsın ama sabahtan ögleden sonra 4 e kadar bir şey yememişsin yanlış görmediysem.ara ögün ve ögleni atlamışsın,ögleden sonra ara ögünde güzel,akşam çok az bence.. şöyle diyeyim her ögünde 1 er dilim ekmek ara ögünde de 1 porsiyon meyve 2-3 ceviz veya 7-8badem ve ya meyve yogurt yiyebilirsin ,sebze yemekleri 6 kaşık,baklagil yemekleri de ekmeksiz 6 kaşık 1 dilim ekmek ile 4 kaşık(ama baklagil tercihen ögle tercih edersen daha iyi olur) eger ki yemekleri çok kısarsan kesin kilo verirsin ama bu bir yerden patlar,sonra o patlama gibi yemeler hep kısmaktan oluyor canım..

Ahh işte profesyonel yardimim melakem :D

Aynen bende o sorun var ogle ve ara bisi yiyemiyorum saat dörde kadar falan. Simdi de şekersiz kremasız sek kahve içtim mesela. Uyku düzenim sağolsun ordan kaynaklı sanırsam :)

Sabah onda kahvaltı etsem sorun olmayacak ama ben zaten saat on ikide kahvaltı yapıyorum o yüzden dengesizlik oluyor. Napcam ben ya kesin kilo veremicem. Evde bile kalirim ben bu gidisle ühüü :'(

Hedef 55 ♡

Back
X