Iki Güne Pes Etmek Yok :)

Eveett göründüğü üzre az mantar az tavuk taslik ve tam iki adet taze fasulye resmi yakınlaştirinca belli olur :D

Mantarlarimi ve fasulye lerimi (!) Yedim ama tasligin yarisini falan yiyemedim. Bi tane de maden suyu içtim. Aksam leslie bacidan sonra bi nektari yersem yerim diye düşündüm ama bugün sadece bi sise su içtiğim geldi aklima. Aksama kadar iki litre daha içeceğim icin yemeğe kesinlikle yer kalmayacak güzel bir sey bir nektari de bi nektaridir :D

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Eklentiler

• $1407339493241.webp
    $1407339493241.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
Ben ramazandan bu yana şu 2 3 gündür daha dikkat etmeye başladım ama demek yemeyince oluyormuş. Menüm:
Kahvaltı 13.00 de aç karnına sirkeli su içtim sonra 3 tane yumurta salatalik domates 1 ceviz bir parça beyaz peynir yedim. Yumurta olayını abartmis olabilirim ama doymadimmmmm:) Şekersiz çay 3 tane. Saat 3 gibi bi şeftali yedim ayağa kalkıp bulaşığı bile yıkayamayınca meyve iyi gelir die düşündüm en masumu şeftali gibi göründü. Aksam yemegi olarak yine yağsız tuzsuz kabak pisirdim fırında üzerine sarımsaklı pul biberli naneli yoğurt yedim 1 tabak. Az önce de yarım paket form bisküvi bi meyveli soda içtim gece uzun bayılmayayım die. Ve yeme olayını bitirdim bugün. Spor da yapabilirsek ne ala ama ben hemen yaptım yaptım gece olunca hiç enerji kalmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deme öyle ben sana kendi enerjimden yollarim canisi ask olsun kilo verince giyecegin 27 / 28 beden pantolonu düşün aaaa pozitiflik hadii :D

Menü güzel olmuş;) Bundan sonra resimleşelim:))) Ve suya ağırlık verelim 2 3 litre içelim yetmesin üstüne bi de 2 3 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
Deme öyle ben sana kendi enerjimden yollarim canisi ask olsun kilo verince giyecegin 27 / 28 beden pantolonu düşün aaaa pozitiflik hadii :D

Çok tşk canımcım:))) Aldım enerjiyi hadi başlayalım leslie ablayla yürümeye. 45 + 15 dk plates diyorum ben. Bakalım

Çok tşk canımcım:))) Aldım enerjiyi hadi başlayalım leslie ablayla yürümeye. 45 + 15 dk plates diyorum ben. Bakalım

Hayırlısıyla eve gidim de inşallah bende leslie yapıcam ama hiç plates yapmadim biliyo musun ? o_O

Çirkin çıktım diye karaladim :D :D

70 kilo ben... :'(

Eklentiler

• $1407347515464.webp
    $1407347515464.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu halinle 70 ten daha zayıf duruyosun. Şimdiki hallerin daha da iyidir ama 58 de woowww olursun:))
Spor yapamadım benim bücür durmadı şimdi de bi program izliyorum biterse belki!!!!

Ahahah bücürü mincikla benim için :))

Bende az önce geldim daha . Bi iki hareket yaparim ama leslie bacima sabah eşlik edicem. Daha test çözücem kasada karışıklık vardı bugün ohoooo ...

Senin bücürün yerinde olmak için simdi kac takla atardim varya :D

Ahahah bücürü mincikla benim için :))

Bende az önce geldim daha . Bi iki hareket yaparim ama leslie bacima sabah eşlik edicem. Daha test çözücem kasada karışıklık vardı bugün ohoooo ...

Senin bücürün yerinde olmak için simdi kac takla atardim varya :D

Sürekli minciklama modundayım:) bugün cozuttu kızım resmen 2 yıl gitti ömrümden onun yerinde olsaydın kesin 58 e düşmüştün:) bir varlık hiç mi oturmaz yaa sinsi sinsi dolaşıp her yeri dökme çıkarma elleme inceleme modunda. Bu dönemleri çok zormuş anam anam:(

Spor yalan oldu bugün ikimiz için de yani o zaman yarına inş diyelim. Yarın biraz fazla yicem bu şekilde sürekli baş dönmesi oldu ve evi bile zar zor topladım. 1 hafta geç göreyim 59 u artık napalım ama ekmek yağ şeker no no no ve 18 den sonra yemiyoruz buna devam.
Bu arada sınava mı hazırlanıyosun test çözme falan;)

Geçmişe baktım üniye hazırlanıyosun:) Yolun açık olsun inş hayırlısıyla kazanırsın:)

Geçmişe baktım üniye hazırlanıyosun:) Yolun açık olsun inş hayırlısıyla kazanırsın:)

Hayırlısıyla inşallahhhhh :))

Benim çocuğum olsa kesin fırlama olur. Daha şimdiken bunların hesabını yaptım; beşiğe koysam oyuncaklariyla delik açıp kaçar. Anasi ben olursam öyle olur kesin :D

Yarin leslie ablayla walk everyday e devam edelim. Siyahlardan biktum daaaaa :'(

Eveettt birinci arada meyve suyu içtim.

Ikinci arada da tahta kurusu form varya ondan yedim bi kac tane bi de şekersiz misss gibi Türk kahvesi yaptım. Suyumu da iyicene içiyorum valla. Su tuvalet ve şişkinlik problemim de gecseydi keskem :')

Eveeeett birinci arada bir bardak meyve suyu içtim. Ikinci arada da tahta kurusu form varya ondan yedim bi kac tane bi de şekersiz misss gibi Türk kahvesi yaptım. Bi de şişkinlik problemim de geçse oh değmeyin bana vericem amaaa veremiyorum o yüzden işte :'(

Insallahhh Cumlemize:)

Sabah bi kase bol baharatlı yayla ictim. Ama su tuvalet isine bi çözüm bulamadım iyi mi :'(

Benim de yıllardır öyle bi sorunum var ama kuru kayısı falan hikaye ne denediysem olmadı özellikle diyet döneminde kilo vermeyi çok etkiliyo o yüzden ben de hap alıyorum artık. En azından diyet bitene kadar 2 günde bir alıcam sonra ekmek falan yeyince biraz düzelir belki onda da haftada 1 yine alırım

Benim de yıllardır öyle bi sorunum var ama kuru kayısı falan hikaye ne denediysem olmadı özellikle diyet döneminde kilo vermeyi çok etkiliyo o yüzden ben de hap alıyorum artık. En azından diyet bitene kadar 2 günde bir alıcam sonra ekmek falan yeyince biraz düzelir belki onda da haftada 1 yine alırım

Anlamiyorum ki sekerparem ya... kuru inciri yağa batir ye bile deniyor. Yarin komple kuru kayısı kuru incirle gecirmeyi planlıyorum günümü. Bakalim ne olacak böyle sis sis geziyorum rahatsız oluyorum ya..

Baktın olmuyo hap al en azından diyet döneminde yoksa gitmiyo kilolar.
Kayinvalidemler bizdeydi o yüzden ancak girebildim. Her şey yolundaydı diyetle ilgili halsizliğim dışında çünkü bi anda yağı,ekmeği kestim ve cok az yedim her şeyden. Tabii misafir gelince yalan oldu hepsi:))) Sofrada yemesem yanlış anlaşılırdı bi kaç kaşık bulgur pilavıyla patlıcan yemeği yedim ekmek yemedim tabii. Aslında extra yediğimden deil de saat 8 civarıydı o yüzden diyeti bozdum diyebilirim çünkü benim diyetin püf noktası geç yememek bi tane küçük kurabiye yedim çayla kendi yaptığım şeyin tadına bakayım dedim.Bu sabah 61.2 yi görmüştüm, dün 61.8 düşün artık nasıl kıtlık içinde yaşadım ki 1 günde yarım kilo gitti:)) Tabii yarın 62 ile uyanirim ben yine krizlere girerim:(( O yüzden bu dönem kimseyle görüşmek istemiyorum hele akşamları hiiic

Back
X