Iki Güne Pes Etmek Yok :)

kuşuuummm al benden de o kadar :( düzen müzen kalmadı. hatta bı ara kesin ben yine 65 oldum bile dedim. ama neyse ki sağlıklı beslenmeyi unutmadıııkk :)) hala gece vakitleri acıkmak gibi pis bir huyum var; allahını seven yardım etsin gündüz yemesem gıkım çıkmaz gece onbirden sonra acıkıyorum var mı böyle bişi yaa :'( :'(

neyseeeeemm, az önce tartıldııımm ve yıllardır göremediğim o 60 kiloyu bugun hayırlısıyla gördümmm :) bakalım napcaz nasıl vercez geriye kalan o beş altı kiloyu :S

Çok iyi 60 Tebrikler harikasın.:))))).
Ben aldım 1 kilo:((( Gece yemelerine başladım ve cok deil 3 gün içinde aldım 63 ü görüyorum şimdi. Allah ın izniyle bugün başlıyorum tekrar. 20 gün var okulun açılmasına ben 58 i görecem arkadaş bak sana da söz veriyorum Aslında güzelim uygulama gitmeseydi hedef kilolara ulasmistik çoktan , ne güzel motive ediyoduk birbirimizi. Ben yine yazayım olmazsa zor ama napayım

Aynen güzelim uygulama daha yapılmadı dimi? Kaldırdım yer kaplamasın bos bos diye. Motive etmeyi kaybetmesek şimdiye hedef tamamdi :'(

Gülcan burdan yazalım artık napalım. Sık kullananlara ekleyelim sayfayı direk çıksın.
Hergün düzenli düzenli gidelim sence de uygunsa

Ayyy yapılmadi mi mobil yahu, giremiyorum buraya :( kisa keseyim saldim kendimi 60 da kaldim. Vücudum kiloya alıştı galiba. Eskiye göre zayifim ama maalesef hala kiloluyum. Bu yaza bi dünya düğün var, kilo vermem laziiim :)

Eklentiler

• PicsArt_1411673496433.webp
    PicsArt_1411673496433.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 118
Değerli forumun nadide gülleri, merhabalarr :) benim bu yıl sınavım var malum; mobil uygulama da gidince ugrayamadim. E haliyle bu streste yine kilo aldim. Eskisi gibi değilim ama göbek yaptım yine. Ve anladim ki burasi benim motivasyon kaynağım. Oncelikle karar verdim ve buraya geldim. Lutfen; azıcık yardım edin de Üniversiteye incecik bi kiz olarak baslayayim :)) su an vaktim yok ama elimden geldiğince hepinize yardım edicem bende. Birlikten kuvvet doğar. Bence bu kış biz eririz arkadas :D

Gülcanımmmm :) numaram degişti benim burda da özel mesaj ayarlarına bi şey olmuş bi türlü ulaşamadım sana :(

Gülcanımmmm :) numaram degişti benim burda da özel mesaj ayarlarına bi şey olmuş bi türlü ulaşamadım sana :KK43:

Askimmmmmm :)) üzülme hicc biliyosun sınav var bende pek telefonda değilim; ygs sonrası bolcana konusuruz yinee :D simdi kilo verme vakti, frenlemeye başladım ben kendimi; sende durumlar nasıl :))

Askimmmmmm :)) üzülme hicc biliyosun sınav var bende pek telefonda değilim; ygs sonrası bolcana konusuruz yinee :D simdi kilo verme vakti, frenlemeye başladım ben kendimi; sende durumlar nasıl :))
Sınavımız geçsin cok konusucaz :) :) kilom 59 Gülcanım yavaş yavaş devam ediyorum dersler iyi :) derslerin ne durumda sende işler nasıl :)

Back
X