İki haftalık bebeğim çok uyuyor acil yardım!!!!

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
Merhaba kızlar benim kızım bugün 17 günlük oldu doğum kilosu 3880 di çeşitli sebeplerden 11 gün yoğun bakımda kaldı geçen cumartesi taburcu olduk 3780 gr ile 3 gün sonra kontrole gittik 3650 olmuş doktor yoğun bakımdan çıkan bebeklerde olabilir dedi ve her emzirmeden sonra mama ver dedi 2 saatte bir doyurmaya çalışıyorum ama çok uyuyo zor kalkıyo emiyo yiyo hemen yine geri uyuyo sarılığı bildiğim kadarıyla yok. Sizce neden uyuyo olabilir?

Sarılık varsa çok uyur. Bir de şekeri düşerse çok uyur. Burnunu sıkın ayağını gidiklayin. Bir şekilde uyandırıp emzirin.

Sarılık varsa çok uyur. Bir de şekeri düşerse çok uyur. Burnunu sıkın ayağını gidiklayin. Bir şekilde uyandırıp emzirin.

Yapıyorum canım uyanıyo emiyo mamayı yiyo yine uyuyo sürekli uyku halinde de değil ama bana göre çok uyuyo gecede 3'4 kere kalkıyo ama ağlayarak değil mıkırdanıyo ben duyuyorum kalkıp emziriyorum emerken uyuyakalıyo

Yapıyorum canım uyanıyo emiyo mamayı yiyo yine uyuyo sürekli uyku halinde de değil ama bana göre çok uyuyo gecede 3'4 kere kalkıyo ama ağlayarak değil mıkırdanıyo ben duyuyorum kalkıp emziriyorum emerken uyuyakalıyo

2 saatte bir doyuruyorsan sorun yok canım. benim oğlum da günde 20 saat uyurdu. Emerken bile uyuyarak emerdi :)

Ne biliyim canım kilo vermiş ya kotkuyorun pazartesi kontrol var inşaAllah kilo almış oluruz

Daha çok küçük canım merak etme uyusun ki büyüsün. Günde 10 kere mi ne çiş yapıyorsa herşey yolunda demekti. Sayıyı yanlış hatırlayabilirim. 3 aylık olunca daha az uyuyacak o zaman bu günleri mumla arayacaksın :P

Yüzünde sarılık yoksa yok anlamına gelmez.
Karnına bakın
Acile götürüp bilirübinine baktırın.

Benim oglum da cok uyurdu hatta uyanmiyor diye hastaneye goturmustuk :KK45: sariligi yoktu ama dr uzerini cok sarip sarmalamisiz diye bizi uyarmisti cocuk sicaktan mayisip uyuyakaliyormus meger :KK48:

17 günlük bebeğin yapması gereken 3 şey vardır zaten. Beslenmek, altını ıslatmak ve uyumak. Bırakın uyusun ki büyüsün. İleride neden uyumuyor diye şikayet etmeye başlayacaksınız zaten.

Back
X