eltiye verilecek en iyi cevap ''SANANEEE''!!olacak heralde
maydanoz kılıklı
eltini umursama canım zaten genel olarak eltiler anlaşamaz boşver kafanı yorma eşinle anne babasıyla anlaşabiliyorsan mutluysan gerisini çok kafana takma bırak ne derse desin hangi niyetle söylerse söylesin gül geç
bir elitye yapılabilecek en büyük kötülük söylediklerini duymamak,takmamak , ona cevap vermeyip muhatap olmamaktır. aklında olsun, tecrübeyle sabittir. boşuna kendini de eşini de yıpratmamış huzurlu yaşamış olursunselam kizlar
gece gece uyku tutmadi bende sizinle dertleseyim dedimbasliktada belirttigim gibi iki haftalik evliyim hersey cok guzel hatta mukemmel gidiyor esimin ailesiyle cok iyi anlasiyorum cokta seviyorum kendilerini ancak derdim su ki dun aksam kayinvalidemlere yemege gitmistik eltimlerde vardi hep birlikteydik eltim durup durup bana senin kocan hergun ust degisir cok camasir cikarir her utuyu begenmez ya bunlari bende biliyorum sanki daha once esimin bi kac kac kere kiyafetini yikamis gibi sanane be kadin benim kocamin hergun ust degistirmesinden.. kizlar daha evim dizilirken bile kapidan ugradi gitti dugunumde benim gelinbasim icin bu modeli ben yaptrcktm dedi ve yaptrdii aynisini yahu gelin senmisin benmiyim? burda gelin durusu diye bisey var duru goturduk aldigimiz hic birseyden memnun kalmadi.. kayinbabam onlari ellerinde bulunan eve oturttu ama adamin hakkini yememek lazim evi bastan assagiya tadilat yaptirdi hic bir masraftan kacmadi e bize ev yoktu kiraya cikmayalim diye ev alindi kiyamet koptu.. kayinvalidem cok iyidir hostur aama eltimin yaninda beni umursamiyor yeni gelin benmiyim o mu belli degil .. kizlar daha iki haftalik evliyim ve bunlarla ugrasiyorum oysaji ben hepsiyle iyi gecinmek istiyorum nerde yanlis yapiyorum? esimden su istedim kalkti getirdi ona bile laf etti eltim ben istesem getirmezsin diye tamam yengesi sonucta ama bukadar mudahaleye gerek varmiki..
biran benim eltimi anlatıyosun sandım:) bnmkide aynı böle ben mobilya alırken odaaldırdı tekrardan. ew tadilat yapılırken oda surt astı ağladı onada yapıldı mesela güzel bişey alırım ii der hiç güzelmiş fln demez. işte erdal çok dağınık onun arkasını topluyordum hergün yok eşimin eski sewgililerini anlatır bana deli eder beni ayy boğasım geldi bk şimdi:) cnm malesef alışman lazım çünkü değişmiyolar
bir elitye yapılabilecek en büyük kötülük söylediklerini duymamak,takmamak , ona cevap vermeyip muhatap olmamaktır. aklında olsun, tecrübeyle sabittir. boşuna kendini de eşini de yıpratmamış huzurlu yaşamış olursun
kizlarrr hepinize yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim.. bende eltimin yaptiklarinda art niyet aramak istemiyorum ama dugunumde bile benim gelinbasimin aynisini yaptirdi utanmasa duvak takacakti.. dugunumde benden baska kimse beyaz giymez umarim xx abla demistim nisanliyken gitti o beyaz giydi.. mesela su isteme meselesinde cok yorulmustum esimde mutfaga gidiyordu bende gelirken su getirirmisin dedim eltimde o cewabi verdi ama yuzu gozu degisti sakalsma amaci olsa insan bi tebessum eder bi guler ne biliyim bunun surati asildi.. bende tabiki yolun cok basindayim daha neler gorcem neler gecircem hepiniz benim tecrubeli ablalarimsiniz ama ne biliyim canm skldi biraz bu drumlara bnde szin goruslerinize sunayim dedim..
bir elitye yapılabilecek en büyük kötülük söylediklerini duymamak,takmamak , ona cevap vermeyip muhatap olmamaktır. aklında olsun, tecrübeyle sabittir. boşuna kendini de eşini de yıpratmamış huzurlu yaşamış olursun
kizlarrr hepinize yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim.. bende eltimin yaptiklarinda art niyet aramak istemiyorum ama dugunumde bile benim gelinbasimin aynisini yaptirdi utanmasa duvak takacakti.. dugunumde benden baska kimse beyaz giymez umarim xx abla demistim nisanliyken gitti o beyaz giydi.. mesela su isteme meselesinde cok yorulmustum esimde mutfaga gidiyordu bende gelirken su getirirmisin dedim eltimde o cewabi verdi ama yuzu gozu degisti sakalsma amaci olsa insan bi tebessum eder bi guler ne biliyim bunun surati asildi.. bende tabiki yolun cok basindayim daha neler gorcem neler gecircem hepiniz benim tecrubeli ablalarimsiniz ama ne biliyim canm skldi biraz bu drumlara bnde szin goruslerinize sunayim dedim..
yaaa ne kadar kotu bi durum seninkide.. halbki dusunceli olmalari lazim yeni gelin biziz sonucta onlara yapilan onlar evlenirken yapilmis ne gerek varki boyle kendilerini kucuk dusurmeye? benimki gelinbasimin aynisini yaptirdi bi duvagi eksikti dusun..[/QUO
bn doğum yaptım dikişlerim war yatırum die bi doğum yaptı artık hep yatr gibisinden hep arkamdan konuşmuş fln gerçekten eltiler çok fena oluyo yaa
biran benim eltimi anlatıyosun sandım:) bnmkide aynı böle ben mobilya alırken odaaldırdı tekrardan. ew tadilat yapılırken oda surt astı ağladı onada yapıldı mesela güzel bişey alırım ii der hiç güzelmiş fln demez. işte erdal çok dağınık onun arkasını topluyordum hergün yok eşimin eski sewgililerini anlatır bana deli eder beni ayy boğasım geldi bk şimdi:) cnm malesef alışman lazım çünkü değişmiyolar[/QU
mesela senin düşüncende şu hani diyolar ya sanane de falan demek istiyosun ama diyemiyorsun çünkğ yeni olduğun için sen kötü duruma düşeceksin o bi şeklde üste çıkar yada daha yeni gldi hemen cvb wermeye başladı uyum sağlayamayack diyedüşünecekler düşüncesi war sende bunun için susuyorsun hatta bazen onu kıskanıyorsun bile :) ama bazen tak edio bazen gerçkten haddini aşıyolar aynı şeyleri yaşıyoruz.
Büyük eltilerin küçük kayınlarını bu kadar sahiplenmesi bana hep kötü gelmiştir.
Ne demek ben istesem getirmez. Anası mısın bacısı mısın teyzesi halası mısın sana niye su getirsin bu adam.
Giydiği çıkardığı kıyafetinden çamaşırından sana ne.
Keşke deseydiniz 'üstesinden gelemiceğim bişey olduğunu sanmıyorum sen dert etme' diye..
Kayınvalidenizin müdahale etmemesi de en iyisi bence. Aranıza girmesi hoş olmaz.
Bir de o kim bilir kaç yıllık gelini daha samimi olmaları çok normal.
Sonuçta seninde yeni tanıdığın biriyle olan samimiyetinle kaç yıllık tanıdıklarınla olan samimiyetin ayrı olur.
Takmamaya çalış malzeme verme eline. Hatta bişey dediğinde duymamazlıktan gel konuyu falan değiştir.
Yüzünü asma kesinlikle..
İlk mesajında kıskançlık sezmemiştim açıkcası ama bunda aynı şeyi düşünmüyorum.
Aynı şey benimde başıma geldi gerçekten can sıkıcı. Nişanımda pembe giydim ve özellikle bizimkilerden ( yanıımda olacaklardan) pembe giyinmemelerini rica ettim.
Sevgili kuzenciğim son gün elbisesini değiştirmiş ve pembe bi takım almış, benim kıyafetimle aynı renk
O gün tesadüf vs diyip kendi kendimi teselli ettim sırf sorun olmasın kimse bu günü böyle hatırlamasın diye gözardı ettim.
Nikahımda yine herkese bu kez kuzenime imada bulunarak beyaz giyilmemesini rica ettim ve sonuç yine aynı beyaz giyinmişti.
Ciddi anlamda art niyetliydi bu yaptıgı ve her fotografta bütün video çekimlerinde yanımdaydı.
Ben yine en güzel günümü onu düşünemeyerek, gülümseyerek geçirdim.
İnan ki herkes bana onun kıskançlıgından bahsetti -ki ben kimseye bu konuda yakınmamıştım.
Yani sen sorun etmedikçe o kıskançlık onu yer bitirir.
Sen bu yaptıgı kıskançlıktan mı diye düşünürken herkes herşeyin farkına varmış olur. 3. göz pek yanılmaz.
Sen güzel günlerini eltinle heba etme inan ki ne elti ne başkası için bu günleri ziyan etmeye değmez.
Mutluluklar dilerim.
edit: Ben de kayınlarımla gayet samimiyimdir ama ne giydiklerini çıkardıklarını bilirim.
Ne olursa olsun bana itici geldi o cümlesi. Kıskançlık veya makara, sohbet her neyse..
Kocamın ne giydiği, ne çıkardıgı kimseyi ilgilendirmez. Bu hepsinden sinir bozucu..
Bu zamana kadar o mu yıkamış dert yanıyo?
oo canim senin durumunda kotuymus ve bunu yapan kuzenin yani.. eltin falan olsa anliycamda insanin kuzeninin bunu yapmasi ayri bi tuhaf olmus .. aslinda bende dert etmek istemiyorum ama daha baslarda boylyse ilerisini dusunmek urkutuyor beni ve daha bugun evime geldi eltim utanmadan yatak odama girip geceliklerimi denedi bende abla ayip oluyor ama onlar benim ozelim lutfen cikarmisin odamdan dedim ve baya bozuldu.. bu aralar cok ama cok garip .. iste benim kocamin kiyafetlerini yikamisligi utulemisligi olsa neyse diycem ama oyle birsey yapmisligida yok yani
ohoo benm eltim benle birlikte yatak odası takımı bile aldırdı :) benle birlikte oda ewini tadilat yaptırdı bana ne olursa onada ypıldı 2 yıl oldu hala aynı ben ona takmıyo umursamıyo gibi görünüyorum ama aslında çok takıyorumm
anlamadım yani, yeni gelin ben miyim? o mu? ne oluyor yeni gelin olunca
sanırsın yeni doğmuş bebeksinizdünya hep sizin etrafınızdamı dönecek.
Allah aşkına gerekli gereksiz şeyleri kafaya takmayın. bence bu eltilerin adı kötü, neden arkadaş kardeş gibi görmüyorsunuz.
o kötü söylesin siz ona sarılın, o laf soksun siz gülümseyin, iyi bir insansa zaten bir süre sonra yapmaz, güzel güzel geçinirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?