iki haftalik evliligimde eltimin davranislari..

eltini umursama canım zaten genel olarak eltiler anlaşamaz boşver kafanı yorma eşinle anne babasıyla anlaşabiliyorsan mutluysan gerisini çok kafana takma bırak ne derse desin hangi niyetle söylerse söylesin gül geç

onlarla Allaha sukur bi derdim yok ama ah su eltimin hareketleri olmasa cok daha mutlu olcam yani evet eltiler genelde anlasamazmis ama ben anlasmayi cok isterdim tabi hicmi anlasamadgm konu yok tabiki anlastigim noktalarda var ama keske bu huylarida olmasaydi ama yinede Allah beterinden saklasin :)

biran benim eltimi anlatıyosun sandım:) bnmkide aynı böle ben mobilya alırken odaaldırdı tekrardan. ew tadilat yapılırken oda surt astı ağladı onada yapıldı mesela güzel bişey alırım ii der hiç güzelmiş fln demez. işte erdal çok dağınık onun arkasını topluyordum hergün yok eşimin eski sewgililerini anlatır bana deli eder beni ayy boğasım geldi bk şimdi:) cnm malesef alışman lazım çünkü değişmiyolar

bir elitye yapılabilecek en büyük kötülük söylediklerini duymamak,takmamak , ona cevap vermeyip muhatap olmamaktır. aklında olsun, tecrübeyle sabittir. boşuna kendini de eşini de yıpratmamış huzurlu yaşamış olursun

yaaa ne kadar kotu bi durum seninkide.. halbki dusunceli olmalari lazim yeni gelin biziz sonucta onlara yapilan onlar evlenirken yapilmis ne gerek varki boyle kendilerini kucuk dusurmeye? benimki gelinbasimin aynisini yaptirdi bi duvagi eksikti dusun..

haklisinn bende bu tecrubeden faydalanip onu takmayim en iyisi :) tesekkur ederimm arkadasim

Büyük eltilerin küçük kayınlarını bu kadar sahiplenmesi bana hep kötü gelmiştir.
Ne demek ben istesem getirmez. Anası mısın bacısı mısın teyzesi halası mısın sana niye su getirsin bu adam.
Giydiği çıkardığı kıyafetinden çamaşırından sana ne.
Keşke deseydiniz 'üstesinden gelemiceğim bişey olduğunu sanmıyorum sen dert etme' diye..
Kayınvalidenizin müdahale etmemesi de en iyisi bence. Aranıza girmesi hoş olmaz.
Bir de o kim bilir kaç yıllık gelini daha samimi olmaları çok normal.
Sonuçta seninde yeni tanıdığın biriyle olan samimiyetinle kaç yıllık tanıdıklarınla olan samimiyetin ayrı olur.
Takmamaya çalış malzeme verme eline. Hatta bişey dediğinde duymamazlıktan gel konuyu falan değiştir.
Yüzünü asma kesinlikle..

İlk mesajında kıskançlık sezmemiştim açıkcası ama bunda aynı şeyi düşünmüyorum.
Aynı şey benimde başıma geldi gerçekten can sıkıcı. Nişanımda pembe giydim ve özellikle bizimkilerden ( yanıımda olacaklardan) pembe giyinmemelerini rica ettim.
Sevgili kuzenciğim son gün elbisesini değiştirmiş ve pembe bi takım almış, benim kıyafetimle aynı renk
O gün tesadüf vs diyip kendi kendimi teselli ettim sırf sorun olmasın kimse bu günü böyle hatırlamasın diye gözardı ettim.
Nikahımda yine herkese bu kez kuzenime imada bulunarak beyaz giyilmemesini rica ettim ve sonuç yine aynı beyaz giyinmişti.
Ciddi anlamda art niyetliydi bu yaptıgı ve her fotografta bütün video çekimlerinde yanımdaydı.
Ben yine en güzel günümü onu düşünemeyerek, gülümseyerek geçirdim.

İnan ki herkes bana onun kıskançlıgından bahsetti -ki ben kimseye bu konuda yakınmamıştım.
Yani sen sorun etmedikçe o kıskançlık onu yer bitirir.
Sen bu yaptıgı kıskançlıktan mı diye düşünürken herkes herşeyin farkına varmış olur. 3. göz pek yanılmaz.
Sen güzel günlerini eltinle heba etme inan ki ne elti ne başkası için bu günleri ziyan etmeye değmez.

Mutluluklar dilerim.

edit: Ben de kayınlarımla gayet samimiyimdir ama ne giydiklerini çıkardıklarını bilirim.
Ne olursa olsun bana itici geldi o cümlesi. Kıskançlık veya makara, sohbet her neyse..
Kocamın ne giydiği, ne çıkardıgı kimseyi ilgilendirmez. Bu hepsinden sinir bozucu..
Bu zamana kadar o mu yıkamış dert yanıyo?

Son düzenleme:

ohoo benm eltim benle birlikte yatak odası takımı bile aldırdı :) benle birlikte oda ewini tadilat yaptırdı bana ne olursa onada ypıldı 2 yıl oldu hala aynı ben ona takmıyo umursamıyo gibi görünüyorum ama aslında çok takıyorumm

anlamadım yani, yeni gelin ben miyim? o mu? ne oluyor yeni gelin olunca
sanırsın yeni doğmuş bebeksiniz dünya hep sizin etrafınızdamı dönecek.

Allah aşkına gerekli gereksiz şeyleri kafaya takmayın. bence bu eltilerin adı kötü, neden arkadaş kardeş gibi görmüyorsunuz.
o kötü söylesin siz ona sarılın, o laf soksun siz gülümseyin, iyi bir insansa zaten bir süre sonra yapmaz, güzel güzel geçinirsiniz.

onlarda iki yillik evli tatlim daha 2 haftalik gelin oldugum icin hic sesimi cikarmadim bu sefer sen huzursuzluk yaratiyorsun diyebilirlerdi bana.. ama yuzumu asmamamda elimde degilki

yaaa iste bunlara ne gerek var hic anlamiyorumm sonucta yeni evlenen sensin ve o kisi evlenirken onada yapilmistir sana yapilanlar.. sonucta takmamak elde degil.

bn doğum yaptım dikişlerim war yatırum die bi doğum yaptı artık hep yatr gibisinden hep arkamdan konuşmuş fln gerçekten eltiler çok fena oluyo yaa[/QUOTE]

ya canim aslinda iyi eltilerde vardir mutlaka ben eltimle eskiden iyi gecinirdim nisanlilik donemimde evlenmeme 1 ay kala falan bi tuhaflasti bi laf sokma cabalarina girdi ama ben uymycm onaaaa. seninkide kotuymus canim gelip sana yardimci olmasi gerektigi donemde ne bu arkadan konusmalar yani.. cok ayip

Son düzenleme:

pardonda o bana laf sokma cabasina girmisken ben neden ina sarilayim neden gulumseyimki? iyi bir insansa zaten bu davranislara girmez bastan gostersin iyiligini kalp kirildiktan sonra,neye yarar duzelip duzelmycegi? ben dunya benim etrafimda donsun demiyorum ki? yeni gelin olunca yeni bi aileye alisma cabasinda oluyorsunuz ayni sekilde ailedekilerde size ama bu bu sekilde olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…