Doğuma Hazırlık Iki isim arasinda seçenek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim kulaga hoş ve anlamli

• İkranur

OY: 51 62,2%
  • Ecrin

OY: 31 37,8%

• Ankete Katılan
    82
Ecrin ismini oldum olası sevmem . Ecrinin anlamı çoğu yerde Allahın hedıyesı olarak geçyor ama Ücret anlamına gelıyormus.
Çok kaaba geliyor söylenişi .

2 iisim arasından diyorsan İkra olsun .
Sağlıkla sıhhatle gelsin. İnşallah

Her ikisi güzel tabi fikrim ikra tek daha guzel hatta kizim olursa adını ikra tek düşünüyorum. Demiştim. ecrin de güzel ismiyle hayirlisiyla büyür inşallah kuzum. Çok arasında kalırsanız veya iki ismi çok severseniz Ecrin ikra koyarsınız

Teşekkür ederim kuzum çok sağossağol fikrin için

Teşekkür ederim kuzum yorumun icin:)

Reactions: H E
İkra oku demek. Okunur mu koyacaksınız yani? Ecrin daha iyi bence anlam bakımından hiç olmazsa. Ha ben onu da sevmedim ama size bir öneri verebilirim “Dua” evet dua koyabilirsiniz En güzel Dua’m diye seslenirsiniz.
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ecrin ismi mana olarak ücret anlamında ve tamamen anlamsız.

İkra da oku demek ama ecrinden daha iyi yinede. İkiside bana hitap etmiyor fakat ikra diyorum ben.

Gerçi ben ismin anlamına pek takılmam kötü bir anlamı yoksa kulağıma hoş geliyorsa koyabilirim. Kumsal ismini seviyorum anlamı pek yok ama en azından kötü de bir anlam taşımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…