Doğuma Hazırlık iki isim koymak mantıklı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Selam arkadaslar annemin istegi üzerine oglumuza fırat ismini koyucaz kardesimde ikinci isim olarak aras olsun istedi ben ve esim iki isme biraz karsiyiz ikinci isim genelde havada kaliyor sizce fırat mı yoksa fırat aras mı?

Tek isim en guzeli canim arastir hangisi daha anlamliysa onu koy bence dedigin gibi ikinci isim havada kaliyo ve ilerde cocuga sikinti cikariyo.

Ben de iki ismi sevenlerdenim. Kizima iki kisa isim koymamiza rağmen seslenirken yoruluyorum. Her ikisini de kullanirsaniz o sekilde alisilir ve diğer isim havada kalmaz.

İki isim sünnettir. Gereksiz, mantıksız gibi yorumlar olmamış. İstemiyor olmak sizin seçiminiz tabii ki... sadece gereksiz vs yorumlara ithafen söylüyorum.

Cift isim sunnettir kizlar bu yuzden kizimin adi ayşe şura. .nasipse ikinci bebegimede cift isim koyucam..

Selam arkadaslar annemin istegi üzerine oglumuza fırat ismini koyucaz kardesimde ikinci isim olarak aras olsun istedi ben ve esim iki isme biraz karsiyiz ikinci isim genelde havada kaliyor sizce fırat mı yoksa fırat aras mı?

benimkide büyük ihtimal erkek ve Ömer Aras koyacaz ilkini eşim ikincisi benim tercihim uyumlu olduğunu düşünüyorum

Hicte oyle degil canim biz ayşe şura diye sesleniyoruz bi zorlugu yok uyumlu olduktan snra soylemesi zor gelmiyor ;)

Back
X