Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan korkuyorum sadece annemin dedigi ismi koyucam galiba tesekkur ederim canim yorumun icin:)Tek isim en guzeli canim arastir hangisi daha anlamliysa onu koy bence dedigin gibi ikinci isim havada kaliyo ve ilerde cocuga sikinti cikariyo.
Ben bilmiyordum sünnet oldugunuİki isim sünnettir. Gereksiz, mantıksız gibi yorumlar olmamış. İstemiyor olmak sizin seçiminiz tabii ki... sadece gereksiz vs yorumlara ithafen söylüyorum.
Selam arkadaslar annemin istegi üzerine oglumuza fırat ismini koyucaz kardesimde ikinci isim olarak aras olsun istedi ben ve esim iki isme biraz karsiyiz ikinci isim genelde havada kaliyor sizce fırat mı yoksa fırat aras mı?
Ömer arasta cok guzelmis gercektenbenimkide büyük ihtimal erkek ve Ömer Aras koyacaz ilkini eşim ikincisi benim tercihim uyumlu olduğunu düşünüyorum
Kullanimi zor diyorlar karasiz kaldim yineCift isim sunnettir kizlar bu yuzden kizimin adi ayşe şura. .nasipse ikinci bebegimede cift isim koyucam..
Ömer arasta cok guzelmis gercekten
Kullanimi zor diyorlar karasiz kaldim yine
Eylul ismine bayiliyorum insallah bidahaki ne nasip olur sizekız olsaydı Eylül Nisa koyacaktık kısmet artık ikincisine inşallah
Koymazsam icimde kalicak biliyorumyok cnm ya bence zor olmaz uyum olduktan sonra canın hangisini isterse onu söylersin
Koymazsam icimde kalicak biliyorum
Koymazsam icimde kalicak biliyorum