- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
internetten baktım da fip nedir bilmediğim için... kedilerde görülen peritonitmiş...Iki kardeştirler 6 ay önce yol kenarina terkedilmis buldjm kıyamadım aldim biri 3 gunnonce aniden fenalaştı dayanamadı oldu bugünde diğer kardesi biraz halsiz olunca korktum veterinere götürdüm sonuc aynı oda fip.ne yapacağımı şaşırdım kardeşini yeni kaybettik cok uzgunum simdide kalan yavrumu kaybedeceğim cok korkuyorum bu illeti yenen var mi?ne olur yardım.
İlacı var ama çok pahalı. Bir doz 120 dolar sanırım ve çok fazla doz aliniyor. 80 günlük bir tedavisi var.
Şimdi hatırlayamadım ama geçenlerde bir ünlü paylaşmıştı sanırım. Onun kediside olmuş uzun süren ve çok pahalı bir tedavisi var demişti.Iki kardeştirler 6 ay önce yol kenarina terkedilmis buldjm kıyamadım aldim biri 3 gunnonce aniden fenalaştı dayanamadı oldu bugünde diğer kardesi biraz halsiz olunca korktum veterinere götürdüm sonuc aynı oda fip.ne yapacağımı şaşırdım kardeşini yeni kaybettik cok uzgunum simdide kalan yavrumu kaybedeceğim cok korkuyorum bu illeti yenen var mi?ne olur yardım.
ıslak mı kurumu teşhiş benimde kesim fip hastası ıslak veterinerde tedavi gördü ilaçlar yazdı banaIki kardeştirler 6 ay önce yol kenarina terkedilmis buldjm kıyamadım aldim biri 3 gunnonce aniden fenalaştı dayanamadı oldu bugünde diğer kardesi biraz halsiz olunca korktum veterinere götürdüm sonuc aynı oda fip.ne yapacağımı şaşırdım kardeşini yeni kaybettik cok uzgunum simdide kalan yavrumu kaybedeceğim cok korkuyorum bu illeti yenen var mi?ne olur yardım.
ıslak mı kurumu teşhiş benimde kedim fip hastası ıslak dedi hekim sivı birikmiş ciğerlere veterinerde tedavi gördü ilaçlar yazdı bana bunları almamı istedi umarım fayda bulur
Sulcid ampul
Lasix ampül
Hepargriserovim
Ampul bu ilaçları alıp veterinerde uygulatın benim kedime uyguluyorlar Allah acil şifalar versin İnşallah hepsine hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?