- 26 Kasım 2021
- 49
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi canimanacanan
Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenirim bedevi. Zor bela beni boşayıp kurtulsa bile yapışırım yakasına, memleketime bile tayin almam, otururum onun memleketinde, belki gelir alır yine diye.Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Valla çok komik ya.Ajhahahaha
Çok beklersin bedevi. Senin gibi kadınlar olduğu sürece sırtı yere gelmez o adamın.Onun acısını görmeden bana mutluluk yok
Kzı ban senin yazdıklarını da okutorum.bak aç kulaklarını iyi dinle.MEMŞEKETİMDE KİMSEM YOK.YOK YOK YOK YOK.Evlenirim bedevi. Zor bela beni boşayıp kurtulsa bile yapışırım yakasına, memleketime bile tayin almam, otururum onun memleketinde, belki gelir alır yine diye.
ANLADIN MI? YANİ MEMLEKETE GİTSEM DE MADDİ MANEVİ YARDIM ALABİLECEĞİM KİMSEM YOK.ANLADIN MI?Çok beklersin bedevi. Senin gibi kadınlar olduğu sürece sırtı yere gelmez o adamın.
Kızım seni almamış ya adam, memleketine hamile iken gittiğinde. Sen kime gittin kimsen yoksa?Kzı ban senin yazdıklarını da okutorum.bak aç kulaklarını iyi dinle.MEMŞEKETİMDE KİMSEM YOK.YOK YOK YOK YOK.
Sus kız.ANLADIN MI? YANİ MEMLEKETE GİTSEM DE MADDİ MANEVİ YARDIM ALABİLECEĞİM KİMSEM YOK.ANLADIN MI?