arkadaşlar siz ne diyonuz...ben tedaviyle ikiz hamile kaldım..ve şu an dediğim tek şey ....ne o tedaviyi olsaydım nede ikiz olsaydı....bakımı çok zorrrrrrrr..vede yalnız bakıyorum kimse yok.....birini besleyene kadar biri ağlamaktan mahfoluyo..içim acıyo yavruma..ikisi aynı anda ağlıyo uyanıyo...yani bir tane olsa daha güzel ve özenli bakılır....insanın hayatı altüst oluyo.....bide 26 haftalık doğdular.......bu kadar üzüntü...acıııııı..ne varsa yaşadık.......iki tane hala sorunlar bitmiyooo..çok zormuşş.....çocuksuz günlerimizi çok arıyorum ben şimdi......ha olmasaydı demiyorum ama bir tane olsaydı keşke keşkeeeeeeee.......
kendiliğnden değil bir de tadaviyle olmuş harhalde çok sıkıntı yaşamadın bizler gbi senelerce hatta 10 yıllarca uğraşıp yinede sahip olamama durumu yaşamamışsın allahım sana hemen vermiş ki kıymetini bilmiyorsun mutlaka zordur bakımı kolay hiç bir şey yok ama allah sabrınıda verir zaten 1 de olsa 3 de olsa bundan sonraki hayatımız onlara endeksli değil mi bende tüp bebek tedavisine başladım ve allahımdan önce hayırlısını sonra da ikiz olsun diye dua ediyorum..pişman olur muyum bilmiyorum ama ne verirse allahım veriyor...
arkadaşlar siz ne diyonuz...ben tedaviyle ikiz hamile kaldım..ve şu an dediğim tek şey ....ne o tedaviyi olsaydım nede ikiz olsaydı....bakımı çok zorrrrrrrr..vede yalnız bakıyorum kimse yok.....birini besleyene kadar biri ağlamaktan mahfoluyo..içim acıyo yavruma..ikisi aynı anda ağlıyo uyanıyo...yani bir tane olsa daha güzel ve özenli bakılır....insanın hayatı altüst oluyo.....bide 26 haftalık doğdular.......bu kadar üzüntü...acıııııı..ne varsa yaşadık.......iki tane hala sorunlar bitmiyooo..çok zormuşş.....çocuksuz günlerimizi çok arıyorum ben şimdi......ha olmasaydı demiyorum ama bir tane olsaydı keşke keşkeeeeeeee.......
ahanda benim kafada bi delü dahaŞenizKonusu yazdim dun aksam ikizannelriyle toplantimiz vardi.22 aylik ikizleri olan bir bayanla tanistim ve 32 haftalik ikizlerine hamileymis.2 yila 4 cocuk.bakalim bende kizmi erkemi olucak heyecani yerine 3 bebekte acaba ikize gene hamile olurmuyum diye merak ediyorum.Hymarry canim senein bebeler kucuk olmasaydi gel subatta ayni anda hamile kalalim derdim valla ama seninkiler daha kucuk ben insallah ikizlerim 20 aylik olunca 3 cu ebebgin calismalarina baslaycam.
yukarıdaki yazdıklarını yaşadığın sıkıntı ve strese bağlıyorum
ama yinede bir anne olarak bu laflar hiç hoş değil
bende 33 hafatlık ikiz bebeklere sahibim bu sitede herkes tanır kuzularımı
38 günlükken yanlız bakmaya başladım kuzularımı
uykusuz geceler ağlamalar ağlama kirzleri
gaz sancıları ....kusma ...uyumama
yemek yemeden gün bitirdiğimi biliyorum....
ama zaman o kadar hızlı aktıki şimdi 8 aylık kuzularım...
evet belki çok disiplinli bakamıyorum...ama sabah kahvaltısından aksam yemeğine kadar onlar yatana kadar yediriyorum....
şimdi birde emekliyorlar ikizi ile sürekle dalton gibi dolaşıyolar
heryeri kuraclıyolar ama inan gözlerindeki o ışık ve bana gülüşleri dünyada güzelliklerin hiçbiri ile kıyaslanamaz....
bak ben çalışan ve sosya bir kadındım.....işyerimde tam istediğim pozisyona geldim
maaş olarak çok rahat etmiştimki ....sırıf doğmamış bebeklerimin tedavisi için işimden istifa ettim özel sektör tedavi için bana imkan ve olanak vermedi tam 15 milyar masrafımız oldu ...borcumuz oldu....şuan o kadar maddi anlamada sıkıntıkmız varki
ekstra bişey çıkmasın diye dua ediyorum...çıkarsa karşılayacaK gücümüz yok
bebeklerime ve bana eşime sağlık versin rabbim diyorum ....
ben böyle bir yaşantıdan sonra eve kapanmış günü sadece çocuklarla geçen kalan zamanda ev işi yapmaya çalışan bir kadın oldum....ama hiçççç bir zaman senin kullandığın cümle aklıma gelmedi
aksine o kadar çok mutluyuzki her dk.okuyorum bu mutluluk bozulmasın diye
hayatımda ve ömrümde hiç kimse bana evlatlarımın yaşattığı sevgiyi yaşatmadı
isan etmek sizi rahatlatmaz aksine kör kuyulara düşmenize sebep olur
sadece şükretmek sizi enginlere taşır
Deniz arkadaşıma katılıyorum. Yeğenlerim ikiz ve tüm ailem 5 senedir harap ve bitap düştü ikizler nedeniyle. İkiside canavar kafamçokkarıştı
benim ilk gebeligim ikizdi biri 2,5 aylikken düstü biri kaldi ve normal yolla olmustu
7 ay sonra tekrar hamile kaldim bu sefer tek di.
cift yumurta ikizi olunca tekrarlanma olmuyor ama tek olursa o zaman belki taerar olabilir.
Canim aslinda cift yumurta ikizi tekrar eder cunku anne her ay 2 yumurta uretir 2 spermle dollenir.Tek yumurta ikizi aslinda tamamen sansa bagli her kesin basina gelebilir.tek yumurtanin tek bir spermle dollenip kendiliginden bolunmesidir.
Uste uste ikiz doguranlara bakarsan genelde cinsiyetleri farkli yada doagan ikizlerin birbirlerine pek benzemedigini goreceksin sanki ikiz deilde ayrizamanda dogmus kardeselere benzerler.Baska siteden tanidigim bir hanim var kendisi ikizmis ikiz kizkardesinin 13 aylik ikizleri olmus gecen yil kendide 1 ay once ikiz dogurdu.Bu bayanda cift yumurta ikiz oldugunu soylemisti.
Geçen sene ikizlere hamileydim.Bu sene de ikizlere hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?