iki kere sezaryenle doğum yapan anneler bakar mısınıız

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar yine aynı yerden mi kesiyorlar başka yerden mi bi de dik kesilenler varmış neden öyle oluyor biliyor musunuz acebaa:53:

aynı yerden kesiyorlar...

dik kesimler yıllar önceydi diye biliyorum ben. doktorumun söylediğine göre artık yapılmıyor...

Ayynı yerden..ben korkmuştum bunu duyunca..ya açılırsa,ya daha acı çekersem diye..ama çok şükür hiçbir zorluk yaşamadım..

ayyy korkuyoruuuuuuummmm.daha çok var ama içimi korku alıyor bazen.ben spinalle olmuştum her şeyi ama her şeyi hissettim.kalbim aşırı çarpıyordu sürekli ağlıyordum.sakinleştirici bişey yapmazlar mı acaba kızlar ya.aynı yerden olsun bari çift çizgili gezmeyelim

50 gün önce ikinci sezaryenle kızımı dünyaya getirdim
ilki genel olmuştu ikincisi spinal oldu
şahsi fikrimdir konuştuğum herkese söylüyorum
spinal yöntem bende aşırı baş ağrısı ve bel ağrısı yaptı hiç kimseye tavsiye etmiyorum
tek olumlu tarafı kızımı ilk ben gördüm ve doğumdan bir buçuk saat sonra hemen sütüm geldi
aynı yerden kesti doktorum ve ilk dikişimin çok çirkin uyduruk yapıldığını, dikişi aldığını söyledi
dikiş acısı ne ki
baş ağrısından öleceğimi zannettim
tabii herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok
hayırlı doğumlar dilerim

bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.ben ilkini spinalle olmuştum ve dikiş acısı hariç hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım.genel anesteziden de korkuyorum sanki geri uyanamıycam gibi geliyor bi de narkozun kokusu oluyrmuş mide bulandırıyormuş vs.benim de eski dikişim çok güzel değil.yapıştırılmış gibi biraz belirgin.herkesinki belli belirsiz çizgi gibi.inşallah benimkini de düzeltirler:69:

Aynı yerden kesiliyo canım. Ben ikisini de genel oldum. İlkinde biraz acı oldu sonuçta kesik yani o kadar olucak. Ama ikincisinde dayanılamayacak kadar ne ağrı ne de acı olmadı. İki günde ayağa kalktım. Ben genel anestezyi tercih ederim. Çok fazla yan etkisi olmuyo

offf ben ikinci kez sezeryan olamammmmmm evet hiç acımadı evet hiçççç bişey hisettmedim ama olsun genede çok korkuyorum yaaaa ki şuan hamile bile değilim yani,,,,,bana ikinci bebişimi leylekler getirse olmazmı kızlar yaaaa.....

bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.ben ilkini spinalle olmuştum ve dikiş acısı hariç hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım.genel anesteziden de korkuyorum sanki geri uyanamıycam gibi geliyor bi de narkozun kokusu oluyrmuş mide bulandırıyormuş vs.benim de eski dikişim çok güzel değil.yapıştırılmış gibi biraz belirgin.herkesinki belli belirsiz çizgi gibi.inşallah benimkini de düzeltirler:69:
hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım demişim ama o acı o ağrı neydi ben ne çektim anlatamam 20 gün sürdü valla.ikiz olunca daha çok kesiliyor demişti biri ama bilmem ondan mı ah ah

bende çok korkuyorum ya ilki genel anestezi olmuştu şim 5 aylık hamileyim ve çok korkuyorum tekrar kesilmekten ve genel anesteziden korkuyorum...
epidurali öneriyorlar dikiş ağrısı hissetmiyormuşsun ya hissedersem :( ama sezeryana da gözü açık ameliyata nasıl dayanır psikolojim bilemiyorum :18:galiba panik atak oldum ilki genel ikinci epidural olan arkadaşlar varmı?

ben iki doğumumuda genel anestezi ile oldum çok şükür :18:heyecan dışında çok zorluk çekmedim .. hatta hemşire bile şaşırmıştı hemen ayaklandığım için ama büyük oğlum kreşten gelecekti onu pencereden görebilmek için kalkmalıydım:D:66: ve evet canım aynı yerden yada 1-2cm üstünden yda altından kesiyorlar:94:

hayırlı doğumlar rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeğine...:49:

benim bebeğim 4 aylık ve spinal sezeryan oldum. Aynı yer değil 2-3 mm altından kesmişler :) İlk ameliyatım geneldi 2. spinal.. Çok keyifliydi hiç korkmadım..

22 nisanda 2. sezeryanımı oldum bende aynı yerden kesmişler. ilk dikişim çok kötü duruyordu onuda almışlar yeni kesi daha iyi duruyor. birde doktor bi merhem yazdı her gece sürüyorum iz kalmayacakmış. inş. kalmaz. bu arada ilk sezeryanım çok zor geçmişti bu çok rahat geçti. doktor çok önemli bence.

50 gün önce ikinci sezaryenle kızımı dünyaya getirdim
ilki genel olmuştu ikincisi spinal oldu
şahsi fikrimdir konuştuğum herkese söylüyorum
spinal yöntem bende aşırı baş ağrısı ve bel ağrısı yaptı hiç kimseye tavsiye etmiyorum
tek olumlu tarafı kızımı ilk ben gördüm ve doğumdan bir buçuk saat sonra hemen sütüm geldi
aynı yerden kesti doktorum ve ilk dikişimin çok çirkin uyduruk yapıldığını, dikişi aldığını söyledi
dikiş acısı ne ki
baş ağrısından öleceğimi zannettim
tabii herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok
hayırlı doğumlar dilerim

Benim yaşadıklarımı yaşamışsın canım. Allah yavrularımızı bağışlasın...

bende bi kız çocuğu sahibiyim ve sezeryanla doğum yaptım. genel anestezi oldu. narkozun etkisini hatırladıkça kötü oluyorum hala. karabasan gibiydi. hemşirelerin bana seslendiğini duyuyor ama ağzımı kımıldatıp da cvp veremiyordum bi türlü.uyanıncada gözlerimde bulanıklı oldu bi süre.iki hafta falan rahat bi şekilde yüürüyüp hareket edemedim dikişlerim yüzünden.çok acıdı nedense. uzun süre oturarak uyudum yatamıyordum.şimdi ikinciye doğum yasam ne tarz bi anestezi isterim diye düşünüyor ama genede karar veremiyorum çünkü biraz panik ve heycanlıyım. epiduralde çok heycan yaparım diye korkuyorum. ama genel anestezi olup da aynı şeyleri tekrar yaşamaktan da çok korkuyorum. ooooooofffffffffffff ooooofffffffff:32:

Back
X