- Konu Sahibi minikkuzum
kızlar yine aynı yerden mi kesiyorlar başka yerden mi bi de dik kesilenler varmış neden öyle oluyor biliyor musunuz acebaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım demişim ama o acı o ağrı neydi ben ne çektim anlatamam 20 gün sürdü valla.ikiz olunca daha çok kesiliyor demişti biri ama bilmem ondan mı ah ahbebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.ben ilkini spinalle olmuştum ve dikiş acısı hariç hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım.genel anesteziden de korkuyorum sanki geri uyanamıycam gibi geliyor bi de narkozun kokusu oluyrmuş mide bulandırıyormuş vs.benim de eski dikişim çok güzel değil.yapıştırılmış gibi biraz belirgin.herkesinki belli belirsiz çizgi gibi.inşallah benimkini de düzeltirler![]()
50 gün önce ikinci sezaryenle kızımı dünyaya getirdim
ilki genel olmuştu ikincisi spinal oldu
şahsi fikrimdir konuştuğum herkese söylüyorum
spinal yöntem bende aşırı baş ağrısı ve bel ağrısı yaptı hiç kimseye tavsiye etmiyorum
tek olumlu tarafı kızımı ilk ben gördüm ve doğumdan bir buçuk saat sonra hemen sütüm geldi
aynı yerden kesti doktorum ve ilk dikişimin çok çirkin uyduruk yapıldığını, dikişi aldığını söyledi
dikiş acısı ne ki
baş ağrısından öleceğimi zannettim
tabii herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok
hayırlı doğumlar dilerim