- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
evet bende duydum bu sendromu rahim karanlık bi boşluk olduğundan kese ilk geldiğinde rahimde boş kalan diğer kısım sanki kese gibi görünüyomuş ya da ikizlerse bile bitanesi boş olabiliyomuş o da sönüyomuş. doktorumda emin olabilmek için pazartesi birdaha çağırdı. aslında ikiz bebek güzel ama şöyle bi endişem var ikisine birden yetişemicem muhakkak yardım edenler olacak ve ben büyüdüklerini kaçırıcam. biryere giderken ne bileyim evde heryerde yanımda hep birileri olacak. ilk anneliğim böyle hevesleniyorum. ama tek olsa hep onla ilgilensem kimseye ihtiyacım olmasa hep gözümün önünde büyücek ve ben kaçırmıcam ona dair hiç bir dakikayı. aslına bakarsanız tek düşündüren bu beni. oyüzden bilemiyorum... ikiz ise yapacak birşey yok Allahım göndermiş bana kabul edicem tabiki başka türlü birşeyi katiyen yapmam da düşünmem de... bakalım hayırlısı... peki senin 7. haftada mı anlaşıldı tek kese olduğu? benimde pazartesi 6. haftanın sonuna gelicem ama kesin görünür mü acaba?
bende senin gibi düşündüm yetişemem dedim heyecanlarını ayrı ayrı tadmak istiyorum dedim..bir de ben şark görevindeyim ailem istanbulda tek başına ikisine bakmam imkansız gibiydi..sonra allahtan hayırlısını diledim..
benim gönlümden geçen hep tek olmasıydı..5+5 te 2 tane kesem vardı..ve sonraki gittiğimde tek kese olduğunu gördük..ben gittiğimde 6+3 tü..
seninde hakkında hayırlısı ne ise o olsun..