Unicorn Uterus ikiz bebek

Merhaba bende yarım rahimliyim ilk gebeliğim tüp Bebek full ilaçlarla hatta son 1 ay hastanede yatarak geçti. Kızım 9 aylık bende 3 aylık hamileyim. Vitamin harici ilaç kullanmıyorum haifften ara ara lekelenmelerim oldu bu süreçte. Kızım rahim ağzı acilmasiyla 36+2 de doğduğu erken doğum sayıldığı için 16. Haftamda progestan fitile başlanilicak ama onun haricinde bir ilaç yazmaya gerek yok dedi. Şu an 13+5 im siz kaç haftalıksinislz
Canım yatarak mı gecıyor hamilelıgın. Bana hiçbir yasak sınır konulmadı. Normal gebeler nasılsa öyle davranıyom. Cinsel ilşki falan serbest. Sadece belirli bır süre fıtıl ve corasprın kullandım. Aynı zamanda çalısıyorum. Ev işlerimi yapıyorum. Bu durum benı oldukça düşündürüyor

Çok gecmıs olsun canım. Rabbım sabır versın en kısa zamanda kucağını doldursun. Hiç belirtin falan oldu mu? Yoksa normal kontrol sırasında mı öğrendin?
Hiçbir belirti yaşamadım normal kontrolümde öğrendim. Herşey güzel gidiyordu büyük tramva yaşadım malesef. 3 günlük kalbi durmuştu. Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲

Canım yatarak mı gecıyor hamilelıgın. Bana hiçbir yasak sınır konulmadı. Normal gebeler nasılsa öyle davranıyom. Cinsel ilşki falan serbest. Sadece belirli bır süre fıtıl ve corasprın kullandım. Aynı zamanda çalısıyorum. Ev işlerimi yapıyorum. Bu durum benı oldukça düşündürüyor
Doğal yolla oldu gebeligim. Benim de normal geçiyor ama bizde cinsel ilişki yok zaten lekelenmem vardı o dönem. Şimdi yok ama cesaret edemem ben çünkü biliyorum ki hemen ağrım olucak psikolojik olarak da hazır hissetmiyorum kendimi. Diğerinde de doğuma kadar yoktu bunda da istemiyorum. Ev işlerime Süpürge hariç devam ediyorum o da alt karın çok kasılıyor diye yapmıyorum

Back
X