Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.
Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine
Merhaba canım bende unicorn uterusa sahibim, tüp bebkle 3 düşüğüm oldu
Sizin 2 embriyoyu doktorunuz nasıl uygun gördü böyle rahimlilere tek embriyo konuluyor, inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Merhaba canım bende unicorn uterusa sahibim, tüp bebkle 3 düşüğüm oldu
Sizin 2 embriyoyu doktorunuz nasıl uygun gördü böyle rahimlilere tek embriyo konuluyor, inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kayıpların için çok üzgünüm ay bilmiyorum ya sorduğumda da bunun bile tutup tutmayacağı kesin değil ilk önce bir dua et falan diye atarlandı birden. Gerçi diğeri ilerleyecek mi bilmiyorum da hayırlısı artık
Kayıpların için çok üzgünüm ay bilmiyorum ya sorduğumda da bunun bile tutup tutmayacağı kesin değil ilk önce bir dua et falan diye atarlandı birden. Gerçi diğeri ilerleyecek mi bilmiyorum da hayırlısı artık
Canım merhaba umarım saglika alırsın ikisinide kucağına bende doğal yoldan gebeyim 4+2 deyim bugün iki kese gördük galiba ikiz bebeklerim olacak ama doktorum bazen bi tanesi kaybolabiliyor dedi sana bundan bahsettimi acaba
Canım merhaba umarım saglika alırsın ikisinide kucağına bende doğal yoldan gebeyim 4+2 deyim bugün iki kese gördük galiba ikiz bebeklerim olacak ama doktorum bazen bi tanesi kaybolabiliyor dedi sana bundan bahsettimi acaba
Merhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsın Evet canım tıpta vanishing twins deniyormuş ilerlemeyen embriyo daha sonra kaybolurmuş. Ama şu an benim ikisi de büyüyerek devam ediyor bilmiyorum sonrası nolur
Merhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsın Evet canım tıpta vanishing twins deniyormuş ilerlemeyen embriyo daha sonra kaybolurmuş. Ama şu an benim ikisi de büyüyerek devam ediyor bilmiyorum sonrası nolur