- 10 Nisan 2024
- 311
- 140
- 23
- 27
hyr cnm yapmadı ve rahim ağzı kısalması başladı 18haftamda şu an yatarak geçiriyorumSerklaj falan yapıldımı acaba ilerleyen haftalarda. Benim doktorum 12-14.haftada yapabiliriz mantıklı dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr cnm yapmadı ve rahim ağzı kısalması başladı 18haftamda şu an yatarak geçiriyorumSerklaj falan yapıldımı acaba ilerleyen haftalarda. Benim doktorum 12-14.haftada yapabiliriz mantıklı dedi.
İnşallah canım benim inşallah teşekkür ederim amin hepimizin bebişiniCanım gözünaydın olsun inşallah tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizelerin Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim![]()
Yaa miniğin umarım tam zamanında sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelir inşallahhyr cnm yapmadı ve rahim ağzı kısalması başladı 18haftamda şu an yatarak geçiriyorum
Merhaba canım bende unicorn uterusa sahibim, tüp bebkle 3 düşüğüm olduMerhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.
Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhyr cnm yapmadı ve rahim ağzı kısalması başladı 18haftamda şu an yatarak geçiriyorum
Kayıpların için çok üzgünümMerhaba canım bende unicorn uterusa sahibim, tüp bebkle 3 düşüğüm oldu![]()
Sizin 2 embriyoyu doktorunuz nasıl uygun gördü böyle rahimlilere tek embriyo konuluyor, inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Hangi doktor?Kayıpların için çok üzgünümay bilmiyorum ya sorduğumda da bunun bile tutup tutmayacağı kesin değil ilk önce bir dua et falan diye atarlandı birden. Gerçi diğeri ilerleyecek mi bilmiyorum da hayırlısı artık
![]()
İnşallah canım Rabbimden ümit kesilmez tabiHangi doktor?
İnşallah sorunsuz şekilde sağlıkla ilerler ikisi de canımAllah ol derse olur canını sıkma
![]()
Canım merhaba umarım saglika alırsın ikisinide kucağına bende doğal yoldan gebeyim 4+2 deyim bugün iki kese gördük galiba ikiz bebeklerim olacak ama doktorum bazen bi tanesi kaybolabiliyor dedi sana bundan bahsettimi acabaİnşallah canım Rabbimden ümit kesilmez tabiBerfu Demir doktorum genel olarak memnundum aslında ama o da inanamadı heralde ikisinin birden tutacağını.
Merhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsınCanım merhaba umarım saglika alırsın ikisinide kucağına bende doğal yoldan gebeyim 4+2 deyim bugün iki kese gördük galiba ikiz bebeklerim olacak ama doktorum bazen bi tanesi kaybolabiliyor dedi sana bundan bahsettimi acaba
Sağlıcakla kucağına al benimkilerin de arasında 1 mm fark vardı doktor sorun çıkacağını sanmıyorum dediMerhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsınEvet canım tıpta vanishing twins deniyormuş ilerlemeyen embriyo daha sonra kaybolurmuş. Ama şu an benim ikisi de büyüyerek devam ediyor bilmiyorum sonrası nolur
![]()
Merhabalar benim rahimin şekli sizinle aynı durumda şu anda gebeyim 30 haftalık oldu dua edin bebeğim gelişimini tamamlayıp dolsun 36 37’yi görelim inşallahSerklaj falan yapıldımı acaba ilerleyen haftalarda. Benim doktorum 12-14.haftada yapabiliriz mantıklı dedi.
Yaaa umarım umarım inşallah dualarım sizinle Allah yardımcımız olsunMerhabalar benim rahimin şekli sizinle aynı durumda şu anda gebeyim 30 haftalık oldu dua edin bebeğim gelişimini tamamlayıp dolsun 36 37’yi görelim inşallah
Kan testleriniz nasıl dı değerleriMerhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsınEvet canım tıpta vanishing twins deniyormuş ilerlemeyen embriyo daha sonra kaybolurmuş. Ama şu an benim ikisi de büyüyerek devam ediyor bilmiyorum sonrası nolur
![]()
100Kan testleriniz nasıl dı değerleri
âmin teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağına boş bırakıp böyle bir imtihanla sınamasınYaaa umarım umarım inşallah dualarım sizinle Allah yardımcımız olsun![]()
Merhaba bende yarım rahimliyim ilk gebeliğim tüp Bebek full ilaçlarla hatta son 1 ay hastanede yatarak geçti. Kızım 9 aylık bende 3 aylık hamileyim. Vitamin harici ilaç kullanmıyorum haifften ara ara lekelenmelerim oldu bu süreçte. Kızım rahim ağzı acilmasiyla 36+2 de doğduğu erken doğum sayıldığı için 16. Haftamda progestan fitile başlanilicak ama onun haricinde bir ilaç yazmaya gerek yok dedi. Şu an 13+5 im siz kaç haftalıksinislzKızlar merhaba bende yarım rahımliyim aynı sizin gıbı rahmım. Berfu demir hoca ile 3. Tup bebek tedavimin sonucunda bir oğlum oldu. 38+1 de doğdu. Şu an 4 yaşında. Ve bu yıl doğal yolla hamıle kaldığımı öğrendim. İlk hamileligim 9 ay boyunca yatarak ve hep ilaçlarla ibnelerle gectı. Şimdi ise Dr lar şöyle düşünüyor. İlk gebelik 38 e kadar sürmüş ve bu gebelık doğal yolla olmuş. İlaçsız devam edelim dedıler. Ama bı durum beni korkutuyor. Sizler nasıl ilerliyorsunuz. İlaç ve iğne kullanıyor musunuz?
Ben 17 nin içindeyım. Saglıkla kucagımıza alırız inşallah... 2 . Bebeğiniz doğal yolla mı?Merhaba bende yarım rahimliyim ilk gebeliğim tüp Bebek full ilaçlarla hatta son 1 ay hastanede yatarak geçti. Kızım 9 aylık bende 3 aylık hamileyim. Vitamin harici ilaç kullanmıyorum haifften ara ara lekelenmelerim oldu bu süreçte. Kızım rahim ağzı acilmasiyla 36+2 de doğduğu erken doğum sayıldığı için 16. Haftamda progestan fitile başlanilicak ama onun haricinde bir ilaç yazmaya gerek yok dedi. Şu an 13+5 im siz kaç haftalıksinislz
Çok gecmıs olsun canım. Rabbım sabır versın en kısa zamanda kucağını doldursun. Hiç belirtin falan oldu mu? Yoksa normal kontrol sırasında mı öğrendin?Merhabalar bende yarım rahimliyim ikiz riskli oluyor malesef. Ama doğuranlar da var birazda şans işte. Tüp Bebek ile ilk denememde hamile kaldım 5. aya girecektim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim bir hafta önce. Kendime biraz zaman tanıyacağım normal yolla deneyeceğim yılbaşına kadar. Olmazsa tüp Bebek deneyeceğim tekrar![]()