İki kez boşanmış adamın 3.karısı olmak riskli midir?

Kadın erkek farketmez iki tamam problem değil. Ama 3. Olmak bence riskli diğer iki kişi neden bundan ayrıldı. Geçimsiz mi sorunlu mu? Bunu anlamak için tanıyan herkese sorulmalı. Nasıl biri iyi araştırılmalı. Şahsen empati kurarsan hadi ikinci evlilik yaptım diyelim (Allah korusun şuan evliyim) ben 2. İle de anlaşmazsam 3. Yü yapacağım bir daha mı 😥

Kadın erkek farketmez iki tamam problem değil. Ama 3. Olmak bence riskli diğer iki kişi neden bundan ayrıldı. Geçimsiz mi sorunlu mu? Bunu anlamak için tanıyan herkese sorulmalı. Nasıl biri iyi araştırılmalı. Şahsen empati kurarsan hadi ikinci evlilik yaptım diyelim (Allah korusun şuan evliyim) ben 2. İle de anlaşmazsam 3. Yü yapacağım bir daha mı 😥
Bazı insanlar etrafında sevilen biri olsa bile iyi bir eş olmayabiliyor

Neden ev hanımı?
Afedersiniz ama o sizi hizmetçi ve yatak odası için kullanacak.
Neden akrabası olmasın?
Çünkü yalnız ve asosyal olmanızı istiyor, böylelikle ona bağımlı hale gelin diye. Dışardan da misafir kabul etmez bu.
Bu adam olmaz.

Durumunuz şuan ne bilmiyorum ama uzak durun derim ... Bir erkek kriterler sunarak evleniyorsa ; yok ev hanımı olsun, yok akrabası olmasın vs.. ondan hayır gelmez.. Ayrıca banka müdürü bir beyin ısrarla ev hanımı istemedi çok garip..
Ben şuan ayrılma aşamasındayım, çok ağır şeyler yaşadım, ekonomik özgürlüğüm de var!! Ama yinede yuvam yıkılmasın diye çok uğraştım, kadınlar kolayca kesip atamıyorlar, bu adamın 2 eşide kolayca kesip atmamıştır, yaşanılan şeyler vardır mutlaka, sana anlatılmayan.. ne kendine nede evladına yazık etme..

Çok fazla riksli.

Ama tabi onyargiya karsi eski eslerini tanıyıp dinlemek iyi olabilir.

Back
X