İki kez boşanmış adamın 3.karısı olmak riskli midir?

Yani adam iki kez boşandıysa skıntı ondadır mı diyorsunuz?

Hepsi onda degilse bile yarisi da ondadir. Tabi bazen sadece tek taraf da sucludur, ama her seferinde mi hep digeri suclu? Iyi düsünüp tasinin. Ikinci evliliginiz iyi olmasini istiyorsaniz böyle sorunlu vakalarla ugrasmayin. Benim bir akrabagim ikinci evliligini bir kadinla yapti. Kadin evde aslinda sadece hizmetci. Ne bir tatile götürür adam, ne dogru dürüst sohbet eder ne birsey paylasir. Cocuguna da baktiriyor adam tabi. Böyle bir yasam istermisiniz?ben bu adamdada o isigi görüyorum taa burdan. Bu adam kesinlikle son sansiniz degil

Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.

Kisacasi adam normal degil. Esim bana ilgi göstermeyecekse es diye neden yanimda tutacakmisim. Kac bacim kac.

İki kadının istemediğini ben hiç istemezdim herhalde. Sonuçta onlara gümüştü bana altın olacak hali yok. Ki boşanıp boşanıpta kadınlara suç bulan, biten evlilikleri hakkında konuşan sır mahrem bilmeyen adamla zaten olmaz, olmamalı..

Yani adam iki kez boşandıysa skıntı ondadır mı diyorsunuz?
Bakın sizde boşanmışsınız hem de çocuk varken,neden? Bıçak kemiğe dayanmadan hele hele çocuklu kadınlar kolay kolay boşanmıyor biliyorsunuz,sabrediyor son noktaya kadar.
İki çocuğuyla ilk eşi boşanmış, şu Müge Anlı ya falan çıkan evliyken yemediği halt kalmayan kadınlardan değilse haklı olan taraf genel de kadın oluyor boşanmalar da.Yazdığım gibi istisnai tipler oluyor işte.

Ya açıkçası konuşulanşardan duydum.köylük yer olunca...çocuklara ilgi gösterilir. hastalar yaşlılara ve hayvanlara ilgi gösterilir.ama kadınlar yok bama ilgi göster diye kocalarından ilgi bekliyorlar diyormuş.yani kadının kocasından ilgi beklemesini normal karşılamıyor.
O zaman gitsin mutfak robotuyla evlensin

Bakın sizde boşanmışsınız hem de çocuk varken,neden? Bıçak kemiğe dayanmadan hele hele çocuklu kadınlar kolay kolay boşanmıyor biliyorsunuz,sabrediyor son noktaya kadar.
İki çocuğuyla ilk eşi boşanmış, şu Müge Anlı ya falan çıkan evliyken yemediği halt kalmayan kadınlardan değilse haklı olan taraf genel de kadın oluyor boşanmalar da.Yazdığım gibi istisnai tipler oluyor işte.
İşte dediğine göre iki kadın da normal değilmiş benim aklıma yatmadı tabi

Hım tamam, adam haklı.. Kocadan ilgi beklemekte ne demek, sütçü den tüpçüden falan beklemek lazım.

İlk karısından 2 çocuğu var 2.karısınsan çocuğu yok?
Neden boşandığı önemli olan.. İsterse 5 kez boşanmış olsun bazen insanın basireti bağlanıyor talihsizlik peşini bırakmıyor.. Ama tabi diğer türlü de emin olmadan bir adım atmayın bence.. Bir kişi bile olumsuz birşey söylerse ardına düşün araştırın.. Adama aşık oldum diye birşeyleri görmezden gelmeyin.. Boşanma sebeplerini adamdan dinleyin çevreden dinleyin öyle karar verin.. Siz doğrusunu zaten anlarsınız diye düşünüyorum.. İnşallah mutlu olursunuz 😊

Back
X