iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

benouyeyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
85
27
3
39
Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.

Son düzenleme:
Diger uyelik banlanınca yeni uyelik mi aldiniz yine? Hic üşenmiyor musunuz ya salın artik eski kocanizi.

Adam bosadi sizi bitti gitti yeter da.

Adamin zerre umrunda değilsiniz ama takintili sekilde ya yeniden evlenirse diye diye delirdiniz resmen.

Konu sahibi adamin ikinci karisi. Kocasiyla baska kadin evlenir mi diye gelip gelip piyasa arastirmasi yapiyor bu sekilde.

Son düzenleme:
Bekar dan cok daha mantıklı bence.
Aldığı derslere binaen artık aynı hataları yapmaz. 3. Kıymetli olur. El üstünde tutulur. Eşimin 3. Eşi olmak isterdim.
Kariyeri olmasa maası 15bin değil 1500 olsa bile 3. Eş olmak paha biçilemez.

Edit: Gençler okur ironi oldugunu anlamaz. Sorumlu hissederim🤭 üstteki mesaj ironi içermektedir.

Bekar dan cok daha mantıklı bence.
Aldığı derslere binaen artık aynı hataları yapmaz. 3. Kıymetli olur. El üstünde tutulur. Eşimin 3. Eşi olmak isterdim.
Kariyeri olmasa maası 15bin değil 1500 olsa bile 3. Eş olmak paha biçilemez.
Wooowww

Diger uyelik banlanınca yeni uyelik mi aldiniz yine? Hic üşenmiyor musunuz ya salın artik eski kocanizi.

Adam bosadi sizi bitti gitti yeter da.

Adamin zerre umrunda değilsiniz ama takintili sekilde ya yeniden evlenirse diye diye delirdiniz resmen.
Adamın iletişim bilgilerini verse keşke 😔 Böyle aklımız kalıyor ulaşamıyoruz.

Aklı başında hiçbir kadın onunla evlenmez .sende evlenme . Durduk yere kendini yakma hayatını harap etme . Onun olsun 15 bin aylık maaşı da kariyeride...
Konu sahibi adamin ikinci karisi. Cok da sey etmeyin. Takintili sekilde birisi eski kocasiyla yine evlenir mi diye piyasa araştırması yapiyor.

Back
X