iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Nolur ama nolur psikoljik destek alın. Çocuğunuza da kendinize de yazık olacak böyle. Anlıyorum çok üzülmüş çok kırılmışsınız ama bu sekilde kendı psikolojinizi mahvettiniz cocugunuzunkini de mahvedeceksiniz.birakin su adamı artık evlensin anasıyla yaşasın ne halt ederse etsin .hayat alır intikamını elbet birgün ama o gunu bekleyerek yaşamak yerine bugün huzurunuza odaklanın. Şu adamı odak noktanızdan çıkarın. Ciddi psikolojik sorunlarınız var üzülüyorum artık size

Ogretmenligim de analigim da vallahi de billahi de çok iyi
Beni kandırarak bosadi 1 tl bile almadım
Tekrar evleniriz demisti.
Bu kadar takıntılı birinin ne evladına ne öğrencilerine verimli olacağına inanmıyorum öğretmenim.

Yeniden evleniriz diye sizden boşanmak isteyen eşe inanmakta size mahsustur ancak. Kör cahil olsanız neyse diyeceğim, okumakta yetmiyor işte bazen.

Dünyada tek boşanan siz değilsiniz. Gidin tedavi olun, salın buradaki insanları 💆

Alir niye almasin. Gayet de guzel yuva kurar. Cocuklar annede sonucta. Adamin da agzi laf yapiyorsa evlenir kadin.

Gecmis olsun. Adam sizden zar zor bosandi tekrar donmez beklemeyin.
Bak bu arkadaş dürüstçe açıkça gerçeği söylemiş.kiz birde ogretmenmissinde sal gitsin.valla bak .Allah korumuştur belki seni hayatını kur güçlü onurlu ol biraz canim benim

Nolur ama nolur psikoljik destek alın. Çocuğunuza da kendinize de yazık olacak böyle. Anlıyorum çok üzülmüş çok kırılmışsınız ama bu sekilde kendı psikolojinizi mahvettiniz cocugunuzunkini de mahvedeceksiniz.birakin su adamı artık evlensin anasıyla yaşasın ne halt ederse etsin .hayat alır intikamını elbet birgün ama o bunu bekleyerek yaşamak yerine bugün huzurunuza odaklanın. Şu adamı odak noktanızdan çıkarın. Ciddi psikolojik sorunlarınız var üzülüyorum artık
Hem psikolojik tedavi görüyorum hem ilac kullanıyorum am adamin yaptıklarını affedemiyorum onun da mutsuz olmasını istiyorum içimdeki öfke dinmiyor.haksizliga uğradığımı düşünüyorum.

Öncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadi
Severek evlenmedigim.icjn her hareketin batıyor dedi.insan aski sevgiyi bulmadan e vlenmemeliymis ben evlenmekle de cxuk yapmakla da acele ettim dedi.israrla bosanmak istedi simdi bosanmak zorundayız bosanaljm tekrar evleniriz dedi.benden bosandi 2 ay sonra kredi çekip anasına ev aldı.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
Ben adamcagiza hak verdim,

gercekten anlamıyorsunuz.

Back
X