- 29 Mayıs 2021
- 14.878
- 96.844
- 548
- 37
- Konu Sahibi benouyeyim
Yok mi bir yakınınız cidden kontrol altına alınmanız lazım tedavi konusunda.Ilaclari düzenli kullanmıyorum açıkçası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mi bir yakınınız cidden kontrol altına alınmanız lazım tedavi konusunda.Ilaclari düzenli kullanmıyorum açıkçası.
Cevabını ekran fotosu yaptim sıkıldıkça okuyacağım.Öyle birinin sonu o zaten
Hem de yaşlılığında daha beteri olur.
Bu kin size zarar verir
Hayatınızı yaşayın kurtulmuşsunuz
Tabi ki. Doğmuş eşek kadar olmuş çocuğu düşürür müyüm diye konu açan insan sonuçta karşımızdaki.Boşanalım tekrar evleniriz diyor?
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık...www.kadinlarkulubu.com
O zaman konuyu olay olup bittikten cok sonra ama guncel konu gibi mi acmistiniz?
Ne , ciddi mi bu ? Gerçekten yatılı şekilde tedavi edilmesi lazım .Tabi ki. Doğmuş eşek kadar olmuş çocuğu düşürür müyüm diye konu açan insan sonuçta karşımızdaki.
Siz gercek degilsiniz bence. Buradaki herkesin zamanini da bosuna aliyorsunuz.Tamamm.
Ablacım yeter ama artık ya. Milleti canından bezdirme gözünü seveyimHer karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Siz birde öğretmen misiniz?Ogretmenligim de analigim da vallahi de billahi de çok iyi
Beni kandırarak bosadi 1 tl bile almadım
Tekrar evleniriz demisti.
Yok muhtemelen gerçek konu sahibi. Defalarca siteden atıldığı halde her pazar öğleden sonra istisnasız yeni üyelikle gelip aynı konuları açar. Hiç sektirmezŞimdi konu trol konumu ben çok anlayamadım da![]()
Canim benim yaa.iste beni seven varlığımı fark eden biri.Yok muhtemelen gerçek konu sahibi. Defalarca siteden atıldığı halde her pazar öğleden sonra istisnasız yeni üyelikle gelip aynı konuları açar. Hiç sektirmez![]()
Acilden girişle hem de.He he evet bakirkoye yatmam lazım.
Hemen polise itfaiyeye ihbar ediniz.Konunun gerçekliği konusunda şüphelerim var gerçekse de yetkililer baksın
Sevmekten değil o aslında ama... Eşinizi çok iyi anlıyoruz artık. Allah gönlüne göre versin adamcağızın.Canim benim yaa.iste beni seven varlığımı fark eden biri.
Bakirkoy sart degil ama ilaclarinizi aksattiginiz icin evet keske yatsaniz.He he evet bakirkoye yatmam lazım.
İlk karisi da bunu tewkmelemis donuna kadar almiis ama 9 yilin ardından.Sevmekten değil o aslında ama... Eşinizi çok iyi anlıyoruz artık. Allah gönlüne göre versin adamcağızın.