iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Hemen polise itfaiyeye ihbar ediniz.
Polis savcı hakim ve en önemlisi bir heyet raporu alınmalı itfaiye değil yanlış yazmışsınız

mesleki anlamda öğretmenmişsiniz sanırımm aktif çalışıyorsunuz sanırım böyle takıntılı bir insanın görevde bulunması mantıklı mı bu nasıl olur bilemem

çünkü ilerde başka şeyleri de takıntı yaparsınız

Öncelikle ilginiz tesekkur ederim.evet bu adam.beni coxugum 8 aylıkken bosadi
Severek evlenmedigim.icjn her hareketin batıyor dedi.insan aski sevgiyi bulmadan e vlenmemeliymis ben evlenmekle de cxuk yapmakla da acele ettim dedi.israrla bosanmak istedi simdi bosanmak zorundayız bosanaljm tekrar evleniriz dedi.benden bosandi 2 ay sonra kredi çekip anasına ev aldı.hani tekrar evlenecektik dedim e napim anlamıyordun dedi.
Ay hatırladım sizi Allahım yarabbim ya 🤦🏼‍♀️

Size herkes demişti öyle sacma şey mi olur, adam sizi bedavadan basindan atmak istiyor, sakın tamam diyip sakince boşanmayın diye.
Siz herkese karşı hayır biz basta severek evlenmedik, sonradan sevdik, simdi boşanip tekrar evlenecegiz ki daha bilinçli ve severek evlenmiş olacağiz o yuzden kocamın bunu istemesi bana da mantikli geliyor demistiniz.
Hatta ben de kk'nın en sacma konularında baştasınız deyince begenmemistiniz.

Yani o kadar belliydi ki buradakilerin lafına geleceginiz, nasıl bunu öngöremediniz çok çok ilginç gercekten ya..

Ay hatırladım sizi Allahım yarabbim ya 🤦🏼‍♀️

Size herkes demişti öyle sacma şey mi olur, adam sizi bedavadan basindan atmak istiyor, sakın tamam diyip sakince boşanmayın diye.
Siz herkese karşı hayır biz basta severek evlenmedik, sonradan sevdik, simdi boşanip tekrar evlenecegiz ki daha bilinçli ve severek evlenmiş olacağiz o yuzden kocamın bunu istemesi bana da mantikli geliyor demistiniz.
Hatta ben de kk'nın en sacma konularında baştasınız deyince begenmemistiniz.

Yani o kadar belliydi ki buradakilerin lafına geleceginiz, nasıl bunu öngöremediniz çok çok ilginç gercekten ya..
Bu kaçıncı konu acışı ,ondan sonra keşke bilsen canım ... 😑😑😑 ban üstüne ban yedi halen aynı konuyu açıyor . Ve resmen takıntılı

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Bence hic evlilik yapmamış biriyle bile evlenmek mantikli degil. Evlenmek zaten delilik.

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
Hanımefendi neden bu şekilde sorguluyorsunuz kendiniz olarak sorun eski eşinizi sordugunuzu anltın ciddi hastalıklı bir görüntü çiziyorsunuz bıkmadınızmı

Hanımefendi neden bu şekilde sorguluyorsunuz kendiniz olarak sorun eski eşinizi sordugunuzu anltın ciddi hastalıklı bir görüntü çiziyorsunuz bıkmadınızmı
Birazdan zaten banlanirim haftaya inşallah baskaa nik alıp dediğiniz şekilde konunacarim.

Back
X