iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
abla yeter valla, inşallah gerçekten çocuk falan yoktur bi de seninle yaşayan, psikolojisine yazık eğer gerçekten çocuk varsa alsın aklı başında biri baksın büyütsün

Bir tanıdığım yaptı o hatayı, sonuç kucağında bir bebeyle o da boşandı. Adam 4.yle evli bundan da bir çocuğu oldu.

Hayordır bacım adam bu kafar kıymetliydi madem bırakmasaydın yakasını niye boşandın
Tekrkar evleniriz şimdi boşanmanın lazim demiist.

Birazdan zaten banlanirim haftaya inşallah baskaa nik alıp dediğiniz şekilde konunacarim.
Harika boşanmadan etkilendiğinizi ex eşin evlenmesinden korktugunuzu anltın kızın akıl alın ama böyle paronayak görünmeyin artık kızamıyorum üzülüyorum size sağlıklı bir birey böyle davranmaz

Terapi alıyorum canim kardeşim öfkem dinmiyor.sebcw akli basinda bir kadın bu adami alir mi?

Ablacım boşver artık neyse ne. Adam bir b.k 8 aylık bebeyi ortada bırakan adam insan mı sence? Bırak artık neyse ne, insan bile değil. 2 yıldır soruyorsun, 2 yıldır çıkmıyor bundan sonra da çıkmaz. Sen kendin mutlu olmaya odaklan o çatlasın patlasın. Sen evlen, hayatına bak mal gibi kalan taraf o olsun.

Vermiyor mu çocuğun nafakasını?
Veriyor da cani gidiyor.cocuk gece atesleniyir kimsem yok ne yapacağımı şaşırıyorum.gecende fıstık alerjisindeen eli yüzü şişti kendisi bacilarinin yanındaydı benkomsunun kocasıyla hastaneye goturudum.

Canim.benim Allah yolunu açık etsin cok sağol.insallah mutlu olamazsın o da 8 aylik bebek bırakılmazdi degil mi.
Ablacım boşver artık neyse ne. Adam bir b.k 8 aylık bebeyi ortada bırakan adam insan mı sence? Bırak artık neyse ne, insan bile değil. 2 yıldır soruyorsun, 2 yıldır çıkmıyor bundan sonra da çıkmaz. Sen kendin mutlu olmaya odaklan o çatlasın patlasın.

Back
X