iki kez boşanmış adamla evlilik mantikli mi?

Baban olmayı sevmemiş degil mi kimsem olmadığını biliyordu 8 aylik bebekle birakti beni.
Mesleğiniz var
Nafakanızı alıyorsunuz
Çocuğunuz yanında

Allahtan ne istiyorsunuz daha bela mi?
Ya çocuğu da alsaydı bir sekilde elinizden?
Allah sizi kurtarmış ama siz kıymet bilmiyorsunuz.

İşsiz, çocuğu elinden alınan
Nafaka almayan nice anneler var haberiniz var mı? Şükredin
Hayat güzel bakın
Kuşlar uçuyor....

Şöyle diyeyim, bizim cocuksuz kuzenimiz dorduncu evliliğini yapti-erkek.
Benim arkadasim iki kere evlenip bosandi, iki esinden de birer cocugu var ve yine birileriyle gorusuyor-kadin.
Babamin arkadasi ucuncuye evlendi, iki eski esinden toplam uc cocugu var-erkek.

Yani iki kere bosanmis olmasi basli basina bir evlenmeme nedeni degil.
Cok aci cok
Bu da evlenecek 3.ile mutlu olacak ben kalacağım çocuğumla.coxuguma göstermediği ilgiyi zamani parayı 3.kariisna harcayacak.cok yazik.

Mesleğiniz var
Nafakanızı alıyorsunuz
Çocuğunuz yanında

Allahtan ne istiyorsunuz daha bela mi?
Ya çocuğu da alsaydı bir sekilde elinizden?
Allah sizi kurtarmış ama siz kıymet bilmiyorsunuz.

İşsiz, çocuğu elinden alınan
Nafaka almayan nice anneler var haberiniz var mı? Şükredin
Hayat güzel bakın
Kuşlar uçuyor....
Ama beni kandirdi.salak yerine koydu.

Canımı yakti hiçbiriyle olmamış gibi yoluna gidemez.onun da cani yanmalı.o da maddi manevi yıkılmalı benim gibi.
DEMRE DEMRE nin son konusunu okuyun

Tamam hemen okuyorum.

Cok aci cok
Bu da evlenecek 3.ile mutlu olacak ben kalacağım çocuğumla.coxuguma göstermediği ilgiyi zamani parayı 3.kariisna harcayacak.cok yazik.
E aynı şey siz evlenirken ilk eşi ve çocuğu içinde geçerliydi. Eski esi çocuğunu büyütürken sizinle evlendi, üstüne çocuk yaptı. Madem öyle evlenmeseydiniz bu adamla, niye evlendiniz?
Sizle mutlu olsa eski eşine, çocuğuna yazık olmayacak mıydı?

Her karısından birer cocugu var.adamin kariyeri iyi.aylik 15 bin maaş alıyor.bu pozisyondaki bir adamla akli basinda bir kadın evlenir mi?
Beni şikayet etmeyin hemen biraz konuşalım moralim çok bozuk cok yalnızım.o bacilarinin anasının kardeşlerinin yanında benn yapayalnızım.
O adamı bulayım kendi ellerimle evlendireceğim.

Canımı yakti hiçbiriyle olmamış gibi yoluna gidemez.onun da cani yanmalı.o da maddi manevi yıkılmalı benim gibi.

çocuğunuza çok üzülüyorum.
psikolojisi bozuk bir anne ve ilgisiz bir baba ile hayata çok kötü bir başlangıç yapmış
kendiniz için değilse çocuğunuz için toparlanıp unutun şu adamı

Diger uyelik banlanınca yeni uyelik mi aldiniz yine? Hic üşenmiyor musunuz ya salın artik eski kocanizi.

Adam bosadi sizi bitti gitti yeter da.

Adamin zerre umrunda değilsiniz ama takintili sekilde ya yeniden evlenirse diye diye delirdiniz resmen.

Konu sahibi adamin ikinci karisi. Kocasiyla baska kadin evlenir mi diye gelip gelip piyasa arastirmasi yapiyor bu sekilde.
Ohaa eski kocasından mı bahsediyor burda şok oldum 😂ben de görüştüğü kişi iki kez boşanmış sandım

Canim okudum oh cok iyi olmuş o adama.kadin iyi mıymış ağzına insallah bir dolu da nafaka tazminatla.bosanir.

Cok aci cok
Çocuğunuzla kalmak o kadar mi kötü bir sey?
Bu adamdan size koca olmayacagi zaten asikar.

Neyin pesindesiniz daha? Sagliklisiniz, fiziken yani ruhen asla saglikli degilsiniz de neyse, isiniz var, nafakanizi aliyorsunuz.
Vaktinizi cocugunuzu büyüterek, onunla mutlu olarak degil de sizi ve cocugunuzu zerre umursamayan, sizi aklina bile getirmeyen, sizi hic sevmemis ve kendi hayatina bakan eski kocanizin pesinde kafanizda kurup durarak gecirmek sizin tercihiniz.
Cocugunuza yazik ki annesi beraber kurdukları hayata bakmak yerine hala kendisini kapinin önüne koyan eski kocasinin derdinde.

Çocuğunuzla kalmak o kadar mi kötü bir sey?
Bu adamdan size koca olmayacagi zaten asikar.

Neyin pesindesiniz daha? Sagliklisiniz, fiziken yani ruhen asla saglikli degilsiniz de neyse, isiniz var, nafakanizi aliyorsunuz.
Vaktinizi cocugunuzu büyüterek, onunla mutlu olarak degil de sizi ve cocugunuzu zerre umursamayan, sizi aklina bile getirmeyen, sizi hic sevmemis ve kendi hayatina bakan eski kocanizin pesinde kafanizda kurup durarak gecirmek sizin tercihiniz.
Cocugunuza yazik ki annesi beraber kurdukları hayata bakmak yerine hala kendisini kapinin önüne koyan eski kocasinin derdinde.
AdMi az cok tanıdınız.3.ye mutlu olur mu?

Back
X