Bence yakın çevreye güvenmeyin evin içinde ne oldugu bilinmez herkese çok iyi görünüyor karısına gelince bambaşka biri oluyor belkide. ben inanmıyorum ya bir insana böyle üst üste hep karşıda problem olan kişiler denk gelmez illaki adamda da suç vardır. çevremden örnek veriyim var böyle biri boşanmış bir iki defa ve sorunca sürekli kadınlar şöyleydi birinin psikolojisi bozuktu vs diyorlar ama denk geldigim kadarı ile adam tam bir kadın düşkünü evli de olsa kiminle oldugu belli değil gazino vs gezip duruyor bütün çevresi adamı mükemmel biri olarak görüyor sorulsa sizin arkadaş gibi adam çok iyi kadınlar kötü denir ben olsam güvenmezdim Zaten başından bi kötü evlilik geçmiş 2. Defa hayal kırıklığı yaşamak daha zor olurArkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
İnsanlar evlilikte farklı arkadaşlıkta Farklı olurlar. Çocuğu olan kadınların evlilik yaparken çok emin olmaları gerekli çünkü sadece sizin değil çocuğunuzun hayatı da etkilenecek. İkinizin kazancı eşit olmayacak ayrıca beyfendi eski 2 eşine nafaka + çocuk iştirak nafakası veriyordur, eşlerine nafaka vermese bile çocuk için veriyordur. Evlenecekseniz bu çocuklara yapılacak her türlü maddi manevi fedakarlık için de tamam diyor olmanız gerekli. Ayrıca 2 çocuk babası olduğu için sorumlulukları 2 kat artacaktır. Yani siz şu an 1 çocuk annesisiniz (annede kalsalar bile mutlaka gelecek çocuklar) 3 çocuk sorumluluğunu taşıyıp tasıyamayacağınızı bir düşünün. Ayrıca çocuklar ve sizin çocuğunuz bazı zamanlarda aynı evi paylaşacaklar, iletişimleri nasıl olur, adamın yaklaşımı nasıl olur bilemem. Büyük sorumluluk. Mümkünse yaşanmışlıkları size benzer birini bulun. 2 Farklı evlilikte kötü insanlarla karşılaşmış olabilir ama kötü olduklarını bile bile mi 2 çocuk yaptı? Bana mantıklı gelmedi. Öncelik olarak çocuğunuzun hayatını nasıl etkileyeceğini düşünün.Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
anlamadım?Sen gene mi geldin?
Konudaki psikolojik sorunları olan ikinci eşte sensin bu durumda. İnsanın kendini bilmesi de güzel tabi.
sizle birebir aynı durumda bir üye var.defalarca yeni üyelik alıp konu açtı.eski eşini yeni tanışılan adam olarak da gösterdi ağız aradı burada talibi çıkar mı diye.umarım o üye değilsinizdirArkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
sizle birebir aynı durumda bir üye var.defalarca yeni üyelik alıp konu açtı.eski eşini yeni tanışılan adam olarak da gösterdi ağız aradı burada talibi çıkar mı diye.umarım o üye değilsinizdir
Üstte bahsedilen üyesin büyük ihtimalle, o kadar fazla üyelik aldın ki nickler aklımda değil. Ama bu konu artık çok tanıdık ve baydı bizi.anlamadım?
sizle birebir aynı durumda bir üye var.defalarca yeni üyelik alıp konu açtı.eski eşini yeni tanışılan adam olarak da gösterdi ağız aradı burada talibi çıkar mı diye.umarım o üye değilsinizdir
burda daha önce konular çıkıyornkonu açmadan önce iki kez boşanmış erkekle evlenemek vs diye konuları okudum ama kendi durumumu paylaşmak istedim.Üstte bahsedilen üyesin büyük ihtimalle, o kadar fazla üyelik aldın ki nickler aklımda değil. Ama bu konu artık çok tanıdık ve baydı bizi.
o üye defalarca yeni üyelik aldı defalarca da banlandı kovuldu siteden.sizin üyeliğiniz de yeni olunca konu da birebir aynı olunca ister istemez şüphelendik kusura bakmayınburda daha önce konular çıkıyornkonu açmadan önce iki kez boşanmış erkekle evlenemek vs diye konuları okudum ama kendi durumumu paylaşmak istedim.
günahımı alıyorsunuzYine mi sizpsikolojik sorunları olan 2. eş te siz oluyorsunuz
sizi tanıdığımı sanmıyorum cidden neler oluyorBen de Bedevi nere gitti diyordum. Hoşgeldin cınım, merak ettim seni, nasılsın iyi misin inşallah? Aman iyi ol, tedavini de aksatma tamam mı yavrum?
Ama sen eskiden böyle değildin, Bedeviiii diyorduk, heee diyordun.sizi tanıdığımı sanmıyorum cidden neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?