iki kez boşanmış erkekle evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bayadır yoktun hoşgeldin.

Evlenilir o adamla, ben evlenirdim.

1 tane adam gibi adam gosterin eski esi hakkinda iyi konusan?

Araba demedi bu sefer, hayret.

Olabilir . Ben olmaz dememm . İnsan oğlunun başına her türlü aksilik gelebilir

Ha bak o ah işi de yaş ya. Böyle herifler anlamadığım bir şekilde 4 ayak üstü düşüyor hep.
Olm adamın suçu yok ki. Psikolojisi bozuk kadına denk gelmiş, kaçmış. Ne ahı olacak. Şu kadınla evli kalsaydı saçma olurdu.

Umarım üçüncüde mutluluğu yakalar.

Ay yine mi yine miiii

1-) eğer siz o eski eşinin piyasa araştırmasını yapan üyeyseniz lütfen bizi oyalamayın evlenir mi evet evlenir ne olacak atla deve değil gidecek bi sevgili bulacak sonra nikah da evet diyecek evlenecek ne olacak ki bizim iş yerinde ‘maddi durumu iyi olmayan’ bir adam 5 kere boşanmış. Bu isler ooooo maddi durumu iyi hemen evlenirim e bakmıyor.

2-) eğer o üye değilseniz; Tabiki ziyandasınız. Adam sizle de evlenir sonra da boşanır 3 karımda manyaktı der 4. Yü alır. Türkiye de bir kadın kolay kolay boşanmaz hanımefendi. Aldatılsa da dövülse de duruyor kadınlar wellcome Ortadoğu

Erkeklerin genel savunması böyledir bide git eski eşlerini bul konuş bakalım altından ne çıkacak neler çıkacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…