Sen bayadır yoktun hoşgeldin.Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Bu sefer farklı bir taktik deniyor.Ama sen eskiden böyle değildin, Bedeviiii diyorduk, heee diyordun.
1 tane adam gibi adam gosterin eski esi hakkinda iyi konusan?Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Araba demedi bu sefer, hayret.İkinci karısı boşanmak da istememiş adam bi daha evleniriz diye kandırmış hatta. Adamın maddi durumunu da her konuya illa söylüyorsunuz zaten ben orada emin oldum.
Sizin eski koca üçüncüye de evlenir beşinciye de. Bi salın adamı
Ben evlenirdim, adam tam bir alfa.Sen bayadır yoktun hoşgeldin.
Evlenilir o adamla, ben evlenirdim.
Araba demedi bu sefer, hayret.
Ha bak o ah işi de yaş ya. Böyle herifler anlamadığım bir şekilde 4 ayak üstü düşüyor hep.Önce ahım tutar mı diye konu açmış. Orada baktı yakalanmayınca bunu yazmış
Ahlar tutsaydı ohooo her gün milyonlarca beddua alan yaşayan birilerini tanıyorum benHa bak o ah işi de yaş ya. Böyle herifler anlamadığım bir şekilde 4 ayak üstü düşüyor hep.
Ya bunu anlamamak tuhaf olurdu. Aynı içerikte 25 konu falan açtı farklı üyeliklerle.kızlar her şeyi bulup cikariyorsunuzben de yorum yapıyorum ciddiyetle
Olm adamın suçu yok ki. Psikolojisi bozuk kadına denk gelmiş, kaçmış. Ne ahı olacak. Şu kadınla evli kalsaydı saçma olurdu.Ha bak o ah işi de yaş ya. Böyle herifler anlamadığım bir şekilde 4 ayak üstü düşüyor hep.
Ay yine mi yine miiiiArkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
İlk bakışta anlıyoruz. Anlamayanı dövüyorlar.Ya bunu anlamamak tuhaf olurdu. Aynı içerikte 25 konu falan açtı farklı üyeliklerle.
Neler oluyor bize bize neler oluyor gülüm. Sana neler oluyor bana neler oluyor?sizi tanıdığımı sanmıyorum cidden neler oluyor
En sonunda adama burdan ulaşıp birilerini ayarlayacağız herhaldeOlm adamın suçu yok ki. Psikolojisi bozuk kadına denk gelmiş, kaçmış. Ne ahı olacak. Şu kadınla evli kalsaydı saçma olurdu.
Umarım üçüncüde mutluluğu yakalar.
Erkeklerin genel savunması böyledir bide git eski eşlerini bul konuş bakalım altından ne çıkacak neler çıkacakArkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?