Yapma yapma konu sahibi kalpten gidecek simdiboşanıp ben de talip olacağımmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yapma konu sahibi kalpten gidecek simdiboşanıp ben de talip olacağımmm![]()
adamı aylardır herkesin gözüne sokarsa olacağı budur.en kötü vasıfları olan adamı cazibeli hale getirdiYapma yapma konu sahibi kalpten gidecek simdi
Reklamın kötüsü olmazadamı aylardır herkesin gözüne sokarsa olacağı budur.en kötü vasıfları olan adamı cazibeli hale getirdi![]()
![]()
Kalbinin sesini dinleArkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Sen çok gençsin, bu adam kart horoz. Sana daha genç bir manyak buluruz.Ben adama talibim
Valla bütün kk olarak gelinlik giyip toplu bir şekilde adama koşacağız zaten, ona bile kalpten gitmedi. Ha bi deYapma yapma konu sahibi kalpten gidecek simdi
Olsunn boyle hayirli kismet kacmazSen çok gençsin, bu adam kart horoz. Sana daha genç bir manyak buluruz.
Ben adama talibim
Once ben dedim bir kere. Kaptirmam gul gibi kismetimiAçıkçası ben de talibim hemmen evlenmek istiyorum bu beyle