iki kez boşanmış erkekle evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün kk olarak gelinlik giyip toplu bir şekilde adama koşmayı teklif ediyorum 💎
Ben de bu adamla evlenip arkamdan ruh hastasıydı, cazgırdı, beni aldattı, pisti, aileme saygısızdı laflarını işitmek için yanıp tutuşuyorum

Ben olsam şans veririm. Adam ne yapsın sorunlu kadınlara denk geldiyse?
İkincinin de psikolojik sorunları varmış zaten, boşanmayıp bir ömür çekse miydi? Ben olsam gerekirse "boşanalım, tekrar evlenelim" bile derdim boşanabilmek için.
Bence şans verin. Hem 2 defa darbe yemiş adam, üçüncünün kıymetini bilir.

Topukluyla koşamam ben. Spor ayakkabı serbestse katılayım yarışa😂
Hayatım çok şık gelin converseleri var, beyaz böyle boncuklu taşlı falan. 😁
Ben de bu adamla evlenip arkamdan ruh hastasıydı, cazgırdı, beni aldattı, pisti, aileme saygısızdı laflarını işitmek için yanıp tutuşuyorum
40 defa dersen olurmuş, bu kadar üstüne düşersen kıymetli edersin işte. Hem böyle seven kadınlar var yani, düzgün adam alerji yapıyor onlara.

Ben listeainde "3. Kötü kadin" olmayi istemezdim. Bu konuyu kac defa daha acacaksiniz bilmiyorum, ama Türkiyede erkek kitligi basladiysa düsünün tabi
Ek not: Erkek tarafi asla "evet bizimkide hata" demez. Hep kadin suclanir.

Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Ben eski partnerlerini bu derece kötüleyen insanlardan hiç hazzetmiyorum. Gerçekçi değil bir de azıcık saydı duy be adam çocuklarının anasına.

Aman uzak olsun
Hiç düşünme bile
Arada çocuklar varsa kadınlar boşanmamak için ellerinden ne gelirse yapıyorlar.
2 kadının anlaşamadığı adam doğru adam değildir net

3 yaşında çocuğun var yine evlilik.
Ondan da çocuk yine boşanma
Valla çok cesursunuz.
Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı.

Ya gecin bu isleri annem bekarmis hic evlenmemis. dul bosanmis olan babamla evlenmis babamin cocugu var oglu. Babam öldu de anamizi aglatti arabayi satalim evi satalim arsasi var mi diye. Gerizekali herif 6 aylik hamileydim mal kavgasi yapti benle. Pislik anasi isi yokusa kosmayin diyodu ki benim bagirip sövmemle iplerimiz koptu. Cocugunu sevmiyorsan evlen tabi. Benim gibi kafayi yesin yok yere. 30 sene abim olan zat 1 kere aramisligi yok para icin gunde 30 kere ariyordu. Lanet olsun..

Bak cidden tavsiye istiyorsan bu mesajımı sana iyi bir niyetle yazıyorum;

Evet haksızlığa uğradın kandırıldın çocukla boşandın zor zamanlar geçirdin 2. Kez hezimete uğradın ama Artık bırak şu herifi

Hiç kimse kabul etmese ne olur 20 lik bekar çok zengin hiç evlenmemiş bir kadın alsa ne olur?

Sana yaşattıklarını unutturabilir mi?

Ya da sana döndü çok pişmanım dedi, yediğin ayazı unutabilir misin?

O yüzden sal artık, boşver ne halt ediyorsa etsin

Bi ara bi kanal vardı orda kötülük edenlerin başına bisürü olay geliyordu ona özeniyorsun sanırım ama normal hayat öyle bir yer değil.

Kötü şeyler keşke sadece kötü olunca basına gelse. İmtihan dünyası ben kimseye bi kötülük yapmadım basıma bisürü kötülük geldi misal.

Çık artık şu adamdan hayatına bak demek ki evlilik sana hayırlı değil bebeğinle bir hayat kur bu adam olmadan o da ister kraliçe ile evlensin ister evlenemesin boşver

Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Sizdende bosaninca 3 de gözü karaydi derler 🤭 arkanızdan

Son düzenleme:
Çocuklar annelerinde kalsa bile, baba olarak o çocuklara karşı sorumlulukları var ve her zaman da olacak.
Bu durumla başa çıkabilecek misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X