iki kez boşanmış erkekle evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar annelerinde kalsa bile, baba olarak o çocuklara karşı sorumlulukları var ve her zaman da olacak.
Bu durumla başa çıkabilecek misiniz?
Çıkar ya adamın maddi durumu çok eyiii gözünü baya boyamış 😍

Ayrıca 2. Eşini nafakasız tazminatsız boşamış çocuğunu da görmüyormuş, 2 kez boşandı demeyelim de 1.5 kez boşandı diyelim.

Çıkar ya adamın maddi durumu çok eyiii gözünü baya boyamış 😍

Ayrıca 2. Eşini nafakasız tazminatsız boşamış çocuğunu da görmüyormuş, 2 kez boşandı demeyelim de 1.5 kez boşandı diyelim.
2.eş buydu işte zaten. Adam boşanalım yeniden evleniriz diye bi boşadı, bi daha evlenmedi. Çocuk gösteriyom diye adamın ailesine gittiğinde yüzüne yüzüne adamı başkası ile evlendirelim muhabbeti etmişler, Bedevicim de üzülmüş.

Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Yaaa kesin öyledir. Kadınlar ya cazgirdir, ya psikolojik sorunları vardır, kavgacisir, vs vs erkeklerin kanatları eksik onlar da olsa tam melek.... Kanmayın şunlara. Düzgün birşey ise ikinci eşini bosayana kadar tedavi ettirseydi mesela...

Arkadaşlar ben bir kez boşandım bir tane çocuğum var.3 yaşını bitirdi.bir bey var uzun zamandır görüşmek istiyor sürekli redddediyorum.reddetme sebebim 2 kez boşanmış olması.1.karısından bir oğlu 2.karısından bir kzıı var çocukları 5 ve 9 yaşlarındalar.annelerinde kalıyormuş çocuklar.
bu bey ile mesleklerimiz uyuyor ikimizin de kazancı iyi.görüşüş olarak da uyuyoruz acaba abir tanısam mı ? ortak tanıyan bir arkadaşımız var adam çok iyi karşısına çıkan kadınlar iyi değildi.diyorlar.1.karısı cazgırmış çok konuşuyormuş.ikinci karısının da psik.sorunları varmış.adam katlanmamış boşanmış.neyse
sizce bu adama bir şans vermrk doğru mu? dedikleri giib karşısına iyi insalar çıkmamış olamaz mı?
Bir adamın iyi kadınların kötü olduguna inanmazdim körü körüde. Ikide daha tanismadan nereden anladiniz kafa dengi olduğunuzu. Benim içime dogan uzak durmaniz. Ustelik niye çocuk yapmış kadınlar kötü ise.

Iyi birşey olsa idi karıları bosamazdi

Yaaa kesin öyledir. Kadınlar ya cazgirdir, ya psikolojik sorunları vardır, kavgacisir, vs vs erkeklerin kanatları eksik onlar da olsa tam melek.... Kanmayın şunlara. Düzgün birşey ise ikinci eşini bosayana kadar tedavi ettirseydi mesela...
İlkini bilmem ikinci eşin bariz psikolojik sorunları var. Tedavi edilebilemez. Adam kaçıp kurtarmış kendini 😂

sizle birebir aynı durumda bir üye var.defalarca yeni üyelik alıp konu açtı.eski eşini yeni tanışılan adam olarak da gösterdi ağız aradı burada talibi çıkar mı diye.umarım o üye değilsinizdir
Hangisi o ya?
Bana şeyi anımsattı Leyla mıydı neydi öyle bi üye vardı sürekli karşısına garip garip adamlar çıkıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X