- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Bence evlenip kendını sevdir.Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Sevdırebılecegıne inanıyorum senın
Gazan mubarek olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence evlenip kendını sevdir.Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Şaka yapıyorum diyin lütfen, bunu duymaya ihtiyacım var.39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorum
Sen elindekine iyi bak, yamuk yumuk bir herif için çocuğun düzenini bozma.39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorum
39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorum
Bu adam var olan 2 çocuğuna sahip çıkmıyor, görüşmüyor, annelerine etmedik laf bırakmıyor.39 yaşındayım 2.bir çocuk istiyorum
Adam 2 haftada 1 gün görüyor çocuklarınıBu adam var olan 2 çocuğuna sahip çıkmıyor, görüşmüyor, annelerine etmedik laf bırakmıyor.
Evlenseniz muhtemelen doğumdan sonra ayrılacak sizden.
Ayrıca sizin yaşında ki çocuğunuza şefkatle yaklaşacak biri de değil.
Tüm bunlara rağmen ne mantıkla bu adamla evlenip çocuk düşünüyorsunuz![]()
Çocuk yapmaz adam daha, zaten diğer iki çocuğa 2 binden fazla nafaka veriyormuş. Deli mi yapsın daha?Bu adam var olan 2 çocuğuna sahip çıkmıyor, görüşmüyor, annelerine etmedik laf bırakmıyor.
Sahip çıkıyor çocuklara ve onlarla görüşüyor yaniBu adam var olan 2 çocuğuna sahip çıkmıyor, görüşmüyor, annelerine etmedik laf bırakmıyor.
12 bin maaşı var ama?Çocuk yapmaz adam daha, zaten diğer iki çocuğa 2 binden fazla nafaka veriyormuş. Deli mi yapsın daha?
Bizim de eve giren para 10 bin, iki çocuğa zor bakıyoruz. İyi misin sen?12 bin maaşı var ama?
12 bin maaşı var ama?
Ee yani? Alıyorsa kendine alıyor.12 bin maaşı var ama?
On numara baba diyorsun yani?Adam 2 haftada 1 gün görüyor çocuklarını
Bın TL de sana oder oyleyse. Ben evlenmeden yanayım12 bin maaşı var ama?
Eee, 2*2 = 4 geriside sana kalır12 bin maaşı var ama?