İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ee yani? Alıyorsa kendine alıyor.
Çocuğu yaparım, boşanırsak nafakayı da alırım nasıl olsa 12 bin mi diyorsunuz orayı anlamadım ben pek?
Ayrıca çocuklarını 2 haftada bir görüyor demişsiniz, çocuk bu kaktüs değil haftada bir sulasanız yetecek.
Gerçekten normal mi sanıyorsunuz bu durumu?
Tamam da siz söyleyin normalini boşanmış adam çocuğunu kaç günde bir görsün?

Bosanmasın mesela, bosandı dıyelım cocukların ın annelerine bk atmasın.normalı bu
Yani adam normal degıl oyuzden sende pek degılsın evlenin diyorum.

Adam olan, baba olmanın ne demek olduğunu bilen erkek her gün görür isterse.
Sizin yaptığınız çocuğu da 2 haftada bir görecek, çocuğunuz boynunu bükünce anlarsınız 2 haftada bir yeter mi yetmez mi?

Bosanmasın mesela, bosandı dıyelım cocukların ın annelerine bk atmasın.normalı bu
Yani adam normal degıl oyuzden sende pek degılsın evlenin diyorum.
Tamam kadın çıltdırtmış adamı paikolojiis bozulmuş.hamileyken çok uyumuş va adam da boşanmış boşanmasaydım kendimi öldürecektim dedi?

Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
Siz tekrar anne olmak istiyorsunuz diye saçma sapan insanla evlenip sonu belli olan bir evliliğe, sıkıntılı bir babaya muhatap etme hakkınız var mı bir bebeği.

Anne olmak istemekle bitmiyor herşey.

Yaşım geçiyor tekrar anne olmak istiyorum
evleneceğiniz kişinin karakteri önemli değil yani sizin için? çocuğunuzun karakterli bir babasının olup olmaması da önemli değil o zaman?

sizin tek aradığınız kriter evleneceğiniz adamın sperme sahip olması galiba?

(önceki konularınıza yapılan yorumlardan adamın kötü birisi olduğunu düşündüm.)

bence iyice tanımadığınız ve içinize sinmeyen birisiyle evlenip bir de çocuk yapmayın...

Back
X