İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Olmuyor ya. Bir insanla aynı evin içine girmeden yaşamadan kimseyi tanıyamazsn.. sevgililikte çoğu görmek istediğini gösterir..

Iste mumkun olan en cok sekilde tanisikligi artirmak onemli bence. Artik kisinin yasam stili neye izin veriyorsa oraya kadar zorlamali diye dusunuyorum.

Tabi cocuklar da dahil olacagi icin zor bir durum bir yandan da. Ama tanimadan evlenmek daha riskli.

Ben hatırladım konu sahibi seni. Geçen gün açmıştın bu konuyu yine. Bir beyefendi vardı çok etkilendiğiniz. İlk eşi karısı istemişti boşanmayı sonra ikinciyi alıp çocuk yapmıştı. Sonra 3-5 ay sonrada boşanmıştı 2. karısından di mi? Kadınlar hamile kalınca şimarıyorlar, ablam doğum ertesi eşine kahvaltı bile hazırlamıştı, kadın kendini sevdirecek diyen adam değil mi? bu. Bacım sen evlen rahatla ya. Aklın kaldı denemeden rahat etmeyeceksin. Bari koşarak çocuk yapma da anlaşamazsan ortada bir de çocuk kalmasın.

Annemin dediği bir laf var; ' bilmediğin otla totonu silersen kaşınır durursun' diye. Sizde o duruma doğru koşar adım gidiyorsunuz.
Birde bu hanımın ilk evliliği de çok kötüydü. Yani psikolojik olarak çok iyi toparlanıp değer bilenle olmalı böyle tiplerle değil!

Iste mumkun olan en cok sekilde tanisikligi artirmak onemli bence. Artik kisinin yasam stili neye izin veriyorsa oraya kadar zorlamali diye dusunuyorum.

Tabi cocuklar da dahil olacagi icin zor bir durum bir yandan da. Ama tanimadan evlenmek daha riskli.
Önceki konusuna baktım da. Evlenilecek bir insan değil konuştuğu kişi.

Ben hatırladım konu sahibi seni. Geçen gün açmıştın bu konuyu yine. Bir beyefendi vardı çok etkilendiğiniz. İlk eşi karısı istemişti boşanmayı sonra ikinciyi alıp çocuk yapmıştı. Sonra 3-5 ay sonrada boşanmıştı 2. karısından di mi? Kadınlar hamile kalınca şimarıyorlar, ablam doğum ertesi eşine kahvaltı bile hazırlamıştı, kadın kendini sevdirecek diyen adam değil mi? bu. Bacım sen evlen rahatla ya. Aklın kaldı denemeden rahat etmeyeceksin. Bari koşarak çocuk yapma da anlaşamazsan ortada bir de çocuk kalmasın.

Hani adam ne b** oldugunu saklasa tamam, ama acik acik konu sahibi de belasini ariyor. Adam aha da öküzün tekiyim diyor, hala anket manket..

Hani adam ne b** oldugunu saklasa tamam, ama acik acik konu sahibi de belasini ariyor. Adam aha da öküzün tekiyim diyor, hala anket manket..
Bazen ne denirse densin yok arkadaş deneyip bir boyunun ölçüsünü alacaklar. Yapacak bir şey yok. Boy onun ölçü onun... :halay: :halay:

Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Yalancı oldugu ıcın evlenmezdım.
Bırı normal degıldı okey, dıger kadın peki?

Bir tanesi cıkıp ben bes para etmez bir adamdım dese ben onunla evlenirim, hatasını anlamıs durust derım.

Ama boyle kadınlara bk atmıyorlar mı her seferinde, deliriyorum.
Ya kadın normal degıl, ya hırsız altınları caldı, ya aldattı.

Ama adam, tam bir beyaz kuzucuk.. al evde besle, zeytin zeytin s*csın evın her yanına ama gene de sev. Cunku cok seker?
Bıraksın bu isleri.
Sende bu kadınlar normal degılmıs yalanını yeme.

Size gecen konunuzda onca mesaj yazildi. Hala bunu nasil sorabiliyorsunuz?

Adam lohusa karisini, gozunu kirpmadan bosamis. Karisi destek istedi diye bi tarafi yememiş ve yeni dogmus evladini birakip arkasina bakmadan kacmis resmen.

Evlenin, lutfen durmayin.. Çunku pipisi var. Bu firsat kacmaz.
Ama sürekli üstüne bastı adam bankacı 🤭

Back
X