İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adam git der bu kapıda yatar ama anlamıyor işte. İlki de bu yüzden terketti bence alemin ak dediğine kara diyor. Çekilecek dert mi 😐
E demek ki göze alıyor yani.
Adam için sıkıntı yok ki, amip gibi çoğalmış. 2 haftada bir de çiçek sular gibi çocukların gönlünü yapıyor tamam.

Karşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Kendisi çok mu normalmiş? Kadın kendini sevdirecek sonra ben severim diyen narsist ruh hastası biri. Daha önceki konunuzda herkes evlenmeyin dedi. Adamın mantıklı hiçbir yanı yok. Doğum sabahı eşine kahvaltı hazırlayan ablasını size örnek gösteriyor ki hizmetini ona göre ayarlayın. Köle olmak istiyorsanız buyurun evlenin. Sizdeki bu adamı haklı çıkarma aşkını anlayamadım :kızgın:

Kendisi çok mu normalmiş? Kadın kendini sevdirecek sonra ben severim diyen narsist ruh hastası biri. Daha önceki konunuzda herkes evlenmeyin dedi. Adamın mantıklı hiçbir yanı yok. Doğum sabahı eşine kahvaltı hazırlayan ablasını size örnek gösteriyor ki hizmetini ona göre ayarlayın. Köle olmak istiyorsanız buyurun evlenin. Sizdeki bu adamı haklı çıkarma aşkını anlayamadım :kızgın:
12000 aşkı o ne adamı

Canım yaban elma çekti
Sen bizim meşhur üyesin bence ya, gelmiş yine seninkiler uğramışsın buraya, kafan yine pırıl pırıl. Eski kocayla yaşadıklarını yazıyorsun buraya.

Alllah şifa versin.

E demek ki göze alıyor yani.
Adam için sıkıntı yok ki, amip gibi çoğalmış. 2 haftada bir de çiçek sular gibi çocukların gönlünü yapıyor tamam.

Ya konu benim için inandırıcılığını kaybetti, trol filan bence ben saydırıyorum benim mesajları da beğeniyor 😂

Belki de bedevi konudaki 46 yaşındaki adamdır. Karantina dönemini bizimle geçiriyor.

12000 aşkı o ne adamı
O ayrıntıyı kaçırmışım bak. Bende diyordum bu adamın neresi cazip geldi de kaçırmamak için bin takla atıyor konu sahibi. Üstüne istediğim kadar para verseler evlilik gibi ciddi bir kararı bu adamla alamam. Canımı sokakta bulmadım

Back
X