- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Bana yaptıklarını hazmedemiyorum
peki gercekten tekrar evlenmek istiyor mu seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yaptıklarını hazmedemiyorum
Neyse allahtan kimse ciddiye almadı ...Düzgünce gelip dertleşse zaten yazarızki ama bu resmen kandırıyor dalga geçiyor resmen
Ama ona göre o çok vicdanlı ben çekilmezim?
O zaman ne diye tekrar evlenmeye çalışıyorsun?Bana yaptıklarını hazmedemiyorum
Umarırmbanlanmazsin insallah valla sevdim ben seni![]()
Şimdi de atılacaksınHemen atıyorlar siteden
Kendisi normal ise neden idare etmemişKarşıısna çıkan kadınalr normal değilmiş?
Senin için sorun teşkil ediyor. Yoksa niye tanım olarak sadece 2 kere boşandığını ve çocuklarını yazasin ki dimi?Bu sorunun cevabı benim için önemli arkadaşlar ne dersiniz?
Nasıl yani anlamadım.Hemen atıyorlar siteden
O zaman ne diye tekrar evlenmeye çalışıyorsun?
"Ohh yetmedi biraz da burama eziyet et" mi diyeceksin?
Hemen atıyorlar siteden
Yine atacaklar.Düzgünce yazsam anında atıyorlar siteden
8 aylıkken terk edildim kçpek gibi ağladım yalvardım bir de onun yaşadığı şehre tayin istemiştim.burda kimsem de yok tek başımayım.kurban bayramını çocuğumla dört duvar arasında geçirsdim o ablalarıyla et yedi.Bedevi tutulmadan mıdır nedir manyak ettin bizi şimdi de üzüldüm haline ya, normal insanlar gibi al bi nick dürüstçe yaz işte yine benzer yorumlar gelir ki sana. Lohusa olarak terkedildiğinde zaten biz sana hak veriyoruz.
E ne güzel kurtulmuş niye bir daha evlenmeye çalışıyor?Konu içinde kötülediği ikinci eş var ya; hani hamileyken çok uyuyormuş, yemekleri dolaba kaldırmıyormuş, çocuk gece ağlayınca uyanamıyormuş, ev işi yapmadığı için barzonun psikolojisi bozulmuş da lohusayken boşanmış falan. Heh işte o kadın, aslında bu konuyu açan kadın. Yani adamın 2.karısı. Şimdi adamla tekrar evlenmeye çalışıyor. Yani adamın 3.evliliği 2.karısıyla olacak.
Konularda ben 3.karısıyım demiyor, adamın 3.evliliği diyor.
Eminim çok zor yaşadıkların ama tekrar evlensen bile mutlu olamazsın. Adam seni zaten sürekli eziyordu, tekrar evlensen ne kadar dayanabileceksin.Bana yaptıklarını hazmedemiyorum
En başında destek olmuştuk biz sana ama sen olan herşeyi her defasında farklı farklı anlatıp yanılttın bizi. Buraya bin konuda açsan psikolojik destek almaktan o adamı unutmaktan başka çaren yok. Ha ama yazmak istiyorsan yaz konuşuruz anlarız seni ama sürekli kandırma bizi yani ayıp oluyor artıkDüzgünce yazsam anında atıyorlar siteden
Neden atacaklar , sen saygısız bişey demedigin sürece. Sana burda 100 kişi yanlış yoldasın yapma diyorsa bence dur biraz düşün neden böyle diyorlar diye . Ama sen illaki doğru bildiğin yanlışlarının başkaları tarafından onaylanmasını istiyorsun .Düzgünce yazsam anında atıyorlar sitedende
Kazen nefret ediyor benden araya siz girseniz?Kazen'le konus, artik 2.uyelik acmicam de bir nick al onunla devam et.
Zıkkımın kökünü yesin. Ailen yok mu onların yanına gitmeyi denesen ?? Çok yalnızsın belli ki.8 aylıkken terk edildim kçpek gibi ağladım yalvardım bir de onun yaşadığı şehre tayin istemiştim.burda kimsem de yok tek başımayım.kurban bayramını çocuğumla dört duvar arasında geçirsdim o ablalarıyla et yedi.