- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Ya arkadasım aynı konuyu 2.kez niye açıyorsun ya
Evlen alla alla
Takmış adama
Konu açıp duruyor
Evlen alla alla
Takmış adama
Konu açıp duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun da o ya zaten. Kendisinin evlenmek istememesi lazım.Adam evlenmek istemiyor zaten bu öyle olduğunu hayal ediyor
Surekli yeni üyelik açmazsan atmazlar. Tek üyelikle devam etmek istediğini söyleKazen nefret ediyor benden araya siz girseniz?
Bir annem bir kardeşim var ama başka şehirler arabam yok toğlu taşımaya bebekle binemem rezil olurum.kaldım burda öyle.Zıkkımın kökünü yesin. Ailen yok mu onların yanına gitmeyi denesen ?? Çok yalnızsın belli ki.
Sorun da o ya zaten. Kendisinin evlenmek istememesi lazım.
Yaziklar olsun...Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
Memursan boşanma tayini hakkını kullanabilirsin ailenin yanına git
Öğretmenlerin öyle bir hakkı yok malesef araştırdımMemursan boşanma tayini hakkını kullanabilirsin ailenin yanına git
Vardı zaten sanırım okb öyle hatırlıyorum eski konularından.Hani terkedilince gururu kırılır ya insanın böyle karşı taraftan tekrar istendiğini görmek için çıldırır. Farklı bişe yaşıyor belki de okb oldu kim bilir. Hali hal değil.
Bir annem bir kardeşim var ama başka şehirler arabam yok toğlu taşımaya bebekle binemem rezil olurum.kaldım burda öyle.
Değil zaten.Hani terkedilince gururu kırılır ya insanın böyle karşı taraftan tekrar istendiğini görmek için çıldırır. Farklı bişe yaşıyor belki de okb oldu kim bilir. Hali hal değil.
Hayır var ne kadar oldu boşanalıÖğretmenlerin öyle bir hakkı yok malesef araştırdım
Sürekli yeni üyelil alıyor çünküNeden atacaklar , sen saygısız bişey demedigin sürece. Sana burda 100 kişi yanlış yoldasın yapma diyorsa bence dur biraz düşün neden böyle diyorlar diye . Ama sen illaki doğru bildiğin yanlışlarının başkaları tarafından onaylanmasını istiyorsun .
Aaaa aşk olsun nasıl anlamadınız. Konu sahibi abayı yakmış. Dumanları ona gitsin yolunu dağa taşa yontuyor. O kadar zorluyor yanı he tamam olur dememiz için. Çünkü kesin Yasak elma daki Halit Argun bu adamYetmedi mi diğer konunuzda ki cevaplar ?
Nasıl yok, iyi araştırÖğretmenlerin öyle bir hakkı yok malesef araştırdım