İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

İki kez boşanmış adamın 3.karısı olur muydunuz?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
B bahtsizbedevibenim tedavi olman lazım.
Eski olayları yeni gibi yaşıyorsun, adam çocuğunu görmüyor sen evlilik hayali kuruyorsun yeniden.

Site yönetimi neden üyelik iptali yapıyor kural ihlali yaptığın için.
Sürekli yeni üyelik alıyorsun çünkü.

Sorun da o ya zaten. Kendisinin evlenmek istememesi lazım.

Hani terkedilince gururu kırılır ya insanın böyle karşı taraftan tekrar istendiğini görmek için çıldırır. Farklı bişe yaşıyor belki de okb oldu kim bilir. Hali hal değil.

Napim siz iyi niyetle ciddi yorumlar yapıyorsunuz.benim de etrafımda anlatacak kimsem yok.akrabam da yok bir çocukla kaldım öyle.burada yazoyorum napim.
Yaziklar olsun...
Düzgünce yazsan olayi yine yardimci olurduk!
Ciddi ciddi biz yorum yaparken ki bu platformda kimse kimseyi tanımıyor zaten...
Dürüst olmak bu kadar zor olmamalıydı...

Hani terkedilince gururu kırılır ya insanın böyle karşı taraftan tekrar istendiğini görmek için çıldırır. Farklı bişe yaşıyor belki de okb oldu kim bilir. Hali hal değil.
Vardı zaten sanırım okb öyle hatırlıyorum eski konularından.

Değil zaten.
Uzman yardımı şart.

Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın sonuçta, lütfen yapman gereken tek şeyi yap, psikolojik destek al. Çok yalnız olduğundan dönüp dolaşıp buraya geliyorsun;ama bu bahsettiğin adamla tekrar bir evliliği neden istediğini anlamadım? Yani zorun ne?

Neden atacaklar , sen saygısız bişey demedigin sürece. Sana burda 100 kişi yanlış yoldasın yapma diyorsa bence dur biraz düşün neden böyle diyorlar diye . Ama sen illaki doğru bildiğin yanlışlarının başkaları tarafından onaylanmasını istiyorsun .
Sürekli yeni üyelil alıyor çünkü

Back
X