• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Ya bir insan 5 kere de boşanabilir
Bu şans işi işte
Doğru insan denk gelmemiş olabilir
Kavga gürültüyle oturacağına boşan daha iyi bence
Ama işte iyice araştırman lazım
Eşlerinden neden boşanmış ?
Şiddet falan mı gösteriyor acaba
İnsan düşünüyor ne bilim
Valla öyle kadınlar biliyorum ki 5 dakka tahammül edilmez ama adamlar çekiyor işte

kesinlikle ama kesinlikle asla asla asla asla aslaaaaaaaaaaaa arkana bakmadan kaaaaçççççç ben böle bir evlilik yaptım ve şuan bu evliliğin içinden sana bildiriyorum sakın kızım bak uzak dur... anası ayrı dert çocuklar ayrı dert benimkide demişti karşıma insan gibi insan çıkmadı diye bunu boşayan karı sonuna kadar haklıymış boşamakta...bir kendi temiz dimi diğer herkes kötü sakın aldanma kanma derim..... benimkinin de 2 çocuğu var hepppp dert sıkıntııııı başına bela alma sakın...bu konuda o kadar dertliyim ki sabahlara kadar yazarımmm... nolur yapma seni tanımıyorum ama yalvarırım sana kesinliklee... karşına nice insanlar çıkar daha boşuna ağrımayan başını ağrıtmaa...benim konularımı okursan neden böyle bir işe kalkışmaman gerektiğini daha iyi anlarsın....başta melekkk gibi kurtarıcı gibi hayat onsuz olmaz gibi gösteriyorlar sonradan gerçek şeytan yüzleri çıkıyor ortaya aman haaa amannnn kaaaaçççççççç .....bir zaman sonra seni tekrar boşanmak istiyorum konularıyla görmek istemem yapma.... :KK17: :KK17: :KK17: :KK17: :KK17: :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK43::KK43::KK43::KK43::KK20::KK20::KK20::KK20::mad::mad::mad::cry:
Senin ilk evliliğün miydi?

Back
X