iki kez hamile kaldım.2 side olumsuz sonuçlandı..

birumutlu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
3
0
16
Muğla
mrb arkadaşlar.ben 27 yaşındayım. haziranda düşük yaptım(1 aylıkmış bebeğim,bilmeden stres için bitki çayları içmiştim) düşük oldu..kürtaj yaptırdım.sonra 3 ay sonra geebe kaldım yine.bu sefer 8 haftalıktı bebeği göremedik..kese var bebek yoktu.BOŞ GEBELİKMİŞ..sonuç yine kürtaj..(zaten ilk haftalardada betahcg değerlerim 2 kattan az artıyodu)

size sorum üniversiteye gidip hangi tetkikleri yaptımalıyım?? benim yaşadıklarıma benzer sorun yaşayanlar aydınlatsın beni lütfen..çok moralsizim ve umutsuzum.

Bence bu durumda yaptırman gereken bir test yok gibi çünkü biri bitki çaylarından düştü diğeri boş gebelikti demişsin yani sebebi bilinmeyen düşük olsa araştırma gerekirdi diye düşündüm ben ama yinede daha bilgili olanlarında yorumlarını beklemek lazım.

İnaşllaah Allah tekrara aynı acıyı yaşatmasın hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin.

ÖNCELİKLE SON CÜMLEN İÇİN TŞKLER..
ben şu şeklide düşünüyorum..belki ilk gebeliğimdede bitki çayı içmeseydim sonuç yine düşük olucaktı..(doktora sorduğumda;her düşük isteyen stres çayı içer,o kadarkolay değil demişti mesela) bir arkadaşım antibiyotik kullanmış hatta bebeğini sağsağlim kucağına aldı..bilemiyorum kafam karışık..sanırım bebek oluşuyor ama içimde gelişemiyor..doktor üniversiteye 2 ay sonra git..kafamız rahat etsin dedi..allah benim ve tüm ihtiyaç sahiplerinin yardımcısı olsun inşallah..

iki kez kayıp yaşamışsınız. Artık değerlendilrilmelisiniz. çok geçmiş olsun. Gebe kalmnız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…