- 12 Haziran 2023
- 83
- 59
- 8
- 28
- Konu Sahibi Basakburcuu
-
Bende şuanda 6haftalik gebeyim ilk bende de adetime 1 gün vardı yaptım aynı sizinki gibi çıktı günüm gecikince rengi koyulasti ben salı günü keseyi gördüm acele etmeyin bol bol dinlenin ve su için doktor bana geç döllenme var dedi rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinGebelik testi atıyorum bakmak istemeyen direk geçsin bu konuyumerhaba hanımlar ben üstüne görme yaşadım ertesi gün kaset test yaptım ve silik çıktı yani ayın 18in de yaptım pazar günü. Aynı gün akşam kan testi verdim 13,3 çıktı beta hcg. Aradan bir gün geçti yani bugün ayın 20 si tekrar erken gebelik testi yaptım ve oda bir dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama yine silik bu durumu yaşayan var mı reglime bir gün var daha koyulaşmasın gerekmezmiydi.
Hayırlı olsunGebelik testi atıyorum bakmak istemeyen direk geçsin bu konuyumerhaba hanımlar ben üstüne görme yaşadım ertesi gün kaset test yaptım ve silik çıktı yani ayın 18in de yaptım pazar günü. Aynı gün akşam kan testi verdim 13,3 çıktı beta hcg. Aradan bir gün geçti yani bugün ayın 20 si tekrar erken gebelik testi yaptım ve oda bir dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama yine silik bu durumu yaşayan var mı reglime bir gün var daha koyulaşmasın gerekmezmiydi.
Gebelik testi atıyorum bakmak istemeyen direk geçsin bu konuyumerhaba hanımlar ben üstüne görme yaşadım ertesi gün kaset test yaptım ve silik çıktı yani ayın 18in de yaptım pazar günü. Aynı gün akşam kan testi verdim 13,3 çıktı beta hcg. Aradan bir gün geçti yani bugün ayın 20 si tekrar erken gebelik testi yaptım ve oda bir dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama yine silik bu durumu yaşayan var mı reglime bir gün var daha koyulaşmasın gerekmezmiydi.
Evet görünüyorSizce var mı ben görüyorum ama emin değilim artık test yapmaktan. Adetime 3 gün var erken gebelik testi bu
Var gibü canım ne kadar zamanda çıktı silik çizgiSizce var mı ben görüyorum ama emin değilim artık test yapmaktan. Adetime 3 gün var erken gebelik testi bu
7.dk da görmeye başladım dün yapmıştım onda çok çok hayali çizgiydi kimse göremedi bugün sanki belirdi inşallah vardır 4 yıldır bekliyorumVar gibü canım ne kadar zamanda çıktı silik çizgi
Keşke hemen kan versen ben kanda pozitifi gördükten sonra idrar testi yaptım hatıra kalsın diye kan daha önemli canım benim7.dk da görmeye başladım dün yapmıştım onda çok çok hayali çizgiydi kimse göremedi bugün sanki belirdi inşallah vardır 4 yıldır bekliyorum
Pazartesi gideyim 2 kaybım oldu o yüzden stres sıkıntı sevinemiyor insan acaba demekten. Çok teşekkür ederimKeşke hemen kan versen ben kanda pozitifi gördükten sonra idrar testi yaptım hatıra kalsın diye kan daha önemli canım benim
Kıyamam sana rabbim en güzelini bilir sen bol bol salâvat çek olur mu Meryem suresini dinle ben öyle yapıyorum çok huzurlu oluyorum. Ben hissettim sanki var.Pazartesi gideyim 2 kaybım oldu o yüzden stres sıkıntı sevinemiyor insan acaba demekten. Çok teşekkür ederim
Kızlar selammm bana bi yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün gecikti bugünde adet olacak gibi sancım var hafif kahvemsi lekem oldu adet mi olacağım bilmiyorum bugün test yaptım hafif silik bi çizgi var ikisi birbirine çok yakın bu durumu yaşayan var mı ne yapacağımı şaşırdımKıyamam sana rabbim en güzelini bilir sen bol bol salâvat çek olur mu Meryem suresini dinle ben öyle yapıyorum çok huzurlu oluyorum. Ben hissettim sanki var.Kan verince haber ver merak ettim
Bendede aynisi oldu . Gec dollenme dedi doktor şu an 7 haftalik hamileyim. Sendede aynisi ola bilir hayirlisi olsun .Sizce var mı ben görüyorum ama emin değilim artık test yapmaktan. Adetime 3 gün var erken gebelik testi bu
Pek ümidim kalmadı adetim geliyor inşallah öbür aya umudumBendede aynisi oldu . Gec dollenme dedi doktor şu an 7 haftalik hamileyim. Sendede aynisi ola bilir hayirlisi olsun .
Adet oldunmu? Bak bende oyleydim şimdi gelicek diyodum gelmedi kramplar geliyodu adet sancisi gibiPek ümidim kalmadı adetim geliyor inşallah öbür aya umudum
Adet öncesi olan kahverengi lekelenme 2 gündür var ben daha önce gebe kalmıştım dediğin gibi olmuştu canım ama bu kez leke geldi arkasından başlıyor benim hiç şaşmaz. Belki bir mucize olursa..Adet oldunmu? Bak bende oyleydim şimdi gelicek diyodum gelmedi kramplar geliyodu adet sancisi gibi
İnsallah adet olmaz . Allah nasib etsin 1 yildir evliyim gezmedigimiz doktor kalmadi. En son tüp bebek tedavisi dediler . Eve geldik adetimden 1 gun gecti sanki icime doldu test yaptim soluk cikti . 2 gun sonra kan tahlili verdim hamile oldugumu oyrendim. Allahin mucizeleri cok . İnsallah sende hamile kalirsin. Şu an 7 haftalik hamileyim ve doktordan az once geldim duşuk riski var dedi . Bende cok tedirginim . Allah hepimizin yardimcimiz olsun . Sıkma caniniAdet öncesi olan kahverengi lekelenme 2 gündür var ben daha önce gebe kalmıştım dediğin gibi olmuştu canım ama bu kez leke geldi arkasından başlıyor benim hiç şaşmaz. Belki bir mucize olursa..
Allah sizlere bağışlasın inşallahİnsallah adet olmaz . Allah nasib etsin 1 yildir evliyim gezmedigimiz doktor kalmadi. En son tüp bebek tedavisi dediler . Eve geldik adetimden 1 gun gecti sanki icime doldu test yaptim soluk cikti . 2 gun sonra kan tahlili verdim hamile oldugumu oyrendim. Allahin mucizeleri cok . İnsallah sende hamile kalirsin. Şu an 7 haftalik hamileyim ve doktordan az once geldim duşuk riski var dedi . Bende cok tedirginim . Allah hepimizin yardimcimiz olsun . Sıkma canini
Canim benim eşin hiç sperm tahlili verdimi? Ben hep kendime yukleniyordum, trioidim var tedavi aliyordum hamile kalamiyordum , sonra folikul yetişmiyor dediler onuda tedavi oldum yine hamile kalamadim. Daha sonra eşim sperm tahlili verdi meyerse ireli haraket 0 % imiş, normal say 20 milyon gererki eşimde 6 çikti. İki ay falan tedavi aldi . Bizede tup bebek yapin dediler normal yolla gebe kalamazsin dediler . Ben eşime keci buynuzu pekmezi ve kendisini kaynatib verdim. Bu ay hamile kaldim. Fikir olsun diye dedim canim benim o yollari bir ay once geçtim cok cok iyi anliyorumAllah sizlere bağışlasın inşallahherşey zor bu süreçte evet rabbim nasip etsin yeter ki.. Ben adet oldum canım bugün 1 ay daha deneyip sonra tüpe başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?