İki kişi arasında kaldım

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
21
3
1
21
Selam iki kişi arasında kaldım ve karar veremiyorum ikisinin de farklı güzel yönleri var biri güvenilmez ve eğlenceliyken biri güvenilir ama sıkıcı birine x diyelim x benim eskiden arkadaşımdı sonradan konuşmaya başladık 3,5 aydır konuşuyoruz kendisiyle ama daha önce baş başa değil hep arkadaşlarla buluştuk bu 3,5 ay içinde hiç baş başa buluşmadık ve sadece arkadaşlarla üç kere buluştuk toplamda kendisi iyi ama sıkıcı birazcık romantik biri onunla buluşunca hoşuma gidiyor ama ayrı kaldığımızda yok yani ve mesaj dili çok sade ben bir kaç kere ona daha flörtöz yazdım ama hiçbirinde kendini bozmadı ama bana çiçek aldı

ikinci çocuğa da y diyelim kendisi çok sosyal ve ağzı iyi laf yapan biri o yüzden de kendisinden etkilendim fakat geçmişi birazcık kötü kendi de diyor dengesizim diye bu çocuk beni daha önce arkadaşımla görüntülü konuşurken görmüş ben arkadaşımı aramıştım çocukta yanındaymış öyle şans eseri oldu beni ekledi bana yazdı ama ben çok yüz vermedim yazın başında şimdi de aynı yerde staj yapıyoruz şans eseri bende birşey sormak için yazdım sonrasında kahve içmeyi teklif etti sizce ne yapmalıyım x i her gün görebilirim aynı arkadaş grubundayız ama y yi daha az görebilirim

Ben okumadım, giriş cumlen yetti, kriterleri, geçmişleri ne olursa olsun, secenekse ikisini de ele, doğru kişi olsaydi, öyle hissetseydin seçenek olmazdı.

X sakin ama seni yormaz y seni yorar

daha sakin, oturaklı ve mesafeli adam “kaka”

çapkın ve piç olan adam “ideal”

böyle düşünüyorsunuz belli ki. ikinciyi seçeceksiniz. ama önceki mesajlarda da dendiği gibi iş seçeneğe döküldüyse zaten kazanan belli. birinci olmayacaktır.

İlla ikisinden biri mi olmalı?
İkisine de hayır deme şansınız var çünkü.

Y'yi seç 6 ay sonra cenazeni ailenin eline versin.Ne saçma bir gençlik tarzı türedi yaa... Bir de soruyorsun. Aklınızı kullanın azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…