İki kişi arasında kalmak

akikal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
73
3
96
Konya
Arkadaşlar meraba şöyle bir sorunum var diyelim iki tane yakın dostunuz var ve birbirleriyle tartıştılar iki taraf da sizden taraf olmanızı bekliyor ne yapardınız ya da sizce böyle bir talep dogru mu

Arkadaşlar meraba şöyle bir sorunum var diyelim iki tane yakın dostunuz var ve birbirleriyle tartıştılar iki taraf da sizden taraf olmanızı bekliyor ne yapardınız ya da sizce böyle bir talep dogru mu

Amannn bee başlığı görünce aşk meşk zannettim...
Ikinciyi seç diyecektimm...

Soruna gelince asla Karışma...
Böyle bir talep de hatalı olur müsade etme..
Uzak dur yorum bile yapma bence...

Başlığı okudum,kuşandım giydirmeye geldim ekşın yokmuş geri gidiyorum.
Edit:İki tarafla da eşit durun,sonra onlar barışır siz kötü olursunuz.

Ben karışmıyorum bu sizin sorununuz de.
Normalde nasıl davranıyorsan öyle davranmaya devam et.
Konu açılırsa bu konuda yorum yapmıyorum de.
Minicikte karışsan taraf tutmuş olursun ve sonunda sen kötü olursun sakın ha karışma.

basligi gorunce iliski uzerine bir sey zannetmistim ve derhal 3.yu bul ve onu sec diyecektim.
boyle bir talep dogru degil, kendim taraf olmak istersem o ayri ama uzaktan kumanda ile yonetilen biri degilim.
kim taraf olmami bekliyorsa ona biraz mesafe koyardim ki hatasini anlasin diye.

ya hiç taraf olmayıp, durumdan uzak duracaksın - yada adil olacaksın.
ben hep adil olmaktan yanayımdır.
coook uğraşmak istemessem "ben karışmıyorum ne haliniz varsa görün" derim.

Kimse hatasını kabul etmez, etseler sorun kalmaz
Ben şahsen kırmadan taraf tutmam kardeşim bile olsa

bazıları kendilerini kusursuz sanıyor ,kendi hatasını görmez yada görmek işine gelmez incisi dökülür

haklıdan yana olurdum haksız arkadaşada hatasını anlatırım birbiriyle barıştırırdım

ben olsam iki tarafı da eleştirir, kendime düşman eder, olaydan sıyrılırdım.
yapım bu, kendimi kötü ederim hep bi şekilde.

Mantıklı olan her ikisi dostunuzsa karışmamak ,aralarında haLletmeleri gerektiğini vurgulamak
Genelde araya giren kötü olur araları kötülerde iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…