Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar meraba şöyle bir sorunum var diyelim iki tane yakın dostunuz var ve birbirleriyle tartıştılar iki taraf da sizden taraf olmanızı bekliyor ne yapardınız ya da sizce böyle bir talep dogru mu
Arkadaşlar meraba şöyle bir sorunum var diyelim iki tane yakın dostunuz var ve birbirleriyle tartıştılar iki taraf da sizden taraf olmanızı bekliyor ne yapardınız ya da sizce böyle bir talep dogru mu
Ben karışmıyorum bu sizin sorununuz de.
Normalde nasıl davranıyorsan öyle davranmaya devam et.
Konu açılırsa bu konuda yorum yapmıyorum de.
Minicikte karışsan taraf tutmuş olursun ve sonunda sen kötü olursun sakın ha karışma.
basligi gorunce iliski uzerine bir sey zannetmistim ve derhal 3.yu bul ve onu sec diyecektim.
boyle bir talep dogru degil, kendim taraf olmak istersem o ayri ama uzaktan kumanda ile yonetilen biri degilim.
kim taraf olmami bekliyorsa ona biraz mesafe koyardim ki hatasini anlasin diye.
ya hiç taraf olmayıp, durumdan uzak duracaksın - yada adil olacaksın.
ben hep adil olmaktan yanayımdır.
coook uğraşmak istemessem "ben karışmıyorum ne haliniz varsa görün" derim.