• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki konu birden ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Selamm kizlar yine beni suclu bulabilirsiniz ama Ben yazmak istiyorum .
Dukkan acti esim 2 is de ekler is yapiyor . Araba alim satim dukkani bu . Bu aralar isler cok durgun . Esim haftasonuda calisiyor . Hemde hhafta sonu daha cok calisiyor hic gorusemiyoruz dukkana gel diyordu ben beraber otururuz diye dukkan a gdiyorm bu sefer de o dukkndan gdiyor baska islere sen otur diyor yine gorusemiyoruz eve 1 2 saat geliyor . Benle ugrasma rahat birak biraz diyor surekli is dsunuyor . Resmen ayri evler de yasayan 2 insan olduk .
Bunalimda is dsunmkten beni unuttu evini unuttu kendini bile unuttu . Cok uzuluyorum cunku gerckten esimle vakit gecreblmek istiyorum .

Son düzenleme:
1- daha önce açtığınız diğer iki konuya daha dayanarak diyorum ki eşinizi biraz rahat bırakın. Ada'm iş kurmuş kafasında bin tane dert biraz bi durun sürekli ilgi yok şu yok bu yok. Ada'm işleri düzene koyana kadar az bi sabırlı olun. Böyle olmaz yani. Kocanızın yerine ben olsam yeter artık derdim.
2- yani sonuçta dünya sizin etrafınızda dönmüyor daha önce gidip bildikleri yerse yine aynı yere gitmeleri çok normal. Bu kadar özenti diyecek kadar kendinizi büyütmeyin.

1- daha önce açtığınız diğer iki konuya daha dayanarak diyorum ki eşinizi biraz rahat bırakın. Ada'm iş kurmuş kafasında bin tane dert biraz bi durun sürekli ilgi yok şu yok bu yok. Ada'm işleri düzene koyana kadar az bi sabırlı olun. Böyle olmaz yani. Kocanızın yerine ben olsam yeter artık derdim.
2- yani sonuçta dünya sizin etrafınızda dönmüyor daha önce gidip bildikleri yerse yine aynı yere gitmeleri çok normal. Bu kadar özenti diyecek kadar kendinizi büyütmeyin.

Daha once gttikleri yer degil evleerine cok uzak bi yer

Daha once gttikleri yer degil evleerine cok uzak bi yer
Ya öyle yada böyle. Gerçekten size özenip sizi kıskanıp gittiklerini düşünecek kadar önemli olduğunuzu mı düşünüyorsunuz. Yani ben olsam hayatta aklıma gelmez böyle bi düşünce. Olsa olsa bak bizim taktiği kullanıyorlar keretalar derim o kadar. Sizin bi uğraşınız yok sanırım iş yada çocuk gibi kaynınıza ve kocanıza takıldınız bu ara. Biraz rahat ferah olun böyle kendinizi yıpratırsınjx

Ya öyle yada böyle. Gerçekten size özenip sizi kıskanıp gittiklerini düşünecek kadar önemli olduğunuzu mı düşünüyorsunuz. Yani ben olsam hayatta aklıma gelmez böyle bi düşünce. Olsa olsa bak bizim taktiği kullanıyorlar keretalar derim o kadar. Sizin bi uğraşınız yok sanırım iş yada çocuk gibi kaynınıza ve kocanıza takıldınız bu ara. Biraz rahat ferah olun böyle kendinizi yıpratırsınjx

Ben demedim ilk esim dedi ozeniyorlar diye .

Allah rızası için kendine bir iş bul çalış sen.Kaç konu oldu yaz yaz yaz aynı tas aynı hamamsın,hayır söylüyoruz bir şeyler dinlemiyorsunda.Ayrıca o gittiğiniz piknik alanının tapusunu mu aldınız? Siz gittiniz diye kimse gidemeyecek mi oraya?

Aynisi basiniza gelse farkli dsunurdunuz . Herkes super bi ben kotuyum . Tum yorumlar boyle . Anlmadmki insanlara hincinizi burdaki yorumlarlami cikariyorsunuz

şaka gıbısınız
ozenıldıgını dusundugunuz konuya bakın ...
sımdıden eltılık yapıyosunuz hıssıyatına kapıldım :D
ne var orda tanıstırıldıysa aynı yer olduysa nolmus yanı ne kadar basıt seyler
allah baska dert vermesın

Baska isin gücün yok hep bos seyler pesindesin kendine kurubtu ariyosun resmen

Yahu istedigi yere piknige gider sanane sirf orda tanistiniz diye kapatirin bari orayi kinse gitmesin

Ayrica özenti demissin , suan özenilicek bir iliskinizde yok

Aynisi basiniza gelse farkli dsunurdunuz . Herkes super bi ben kotuyum . Tum yorumlar boyle . Anlmadmki insanlara hincinizi burdaki yorumlarlami cikariyorsunuz
Benim sana niye hıncım olsun seni tanımıyorum bile.Gayet pozitif bir insanım,kimseyle sorunum yoktur.Ama sen kendini o kadar fazla önemsiyorsun ki,benim yorumumdan bile bir anlam çıkartıyorsun.Keşke doğru anlamı çıkartabilsen,biraz mutlu olmayı öğrenebilsen.Şurada kaç kişi sana neler yazdı,insanlar sinir oldu.Hala herhalde sorun bende ki bu insanların hepsi bana böyle yorum yapıyor diye düşünmüyorsun,kendinde hata aramıyorsun.Aynısı başına gelse dediğin şey ne? Ne geldi başına? Çalışmayıp evde yatıyorsun bütün gün,can sıkıntısından kocana,eltine,kaynına sarıyorsun.Seni seven bir kocan var,adam evine ekmek getirmek için 3 iş birden yapıyor,sabahın köründe işe gidip akşam geliyor.Ne gelmiş senin başına bu durumda? Aldatıldın mı? Dayak mı yedin? Hakarete mi uğradın? Aç susuz sokakta mı kaldın? Ne geldi başına Allah aşkına bir söyle yahu? Sürekli insanları kıskanıyorsun,herşeyden bir anlam çıkartıyorsun,kocanı bunaltıyorsun,sakin bir kocan var yine sana katlanıyor.Daha sayayım mı? Senin iyiliğin için söyledim,yoksa banane ne yaparsan yap.Her konunda söylüyoruz ama laf dinlemiyorsun.En sonunda evliliğine zarar vereceksin,o zaman başın göğe erecek.

Benim sana niye hıncım olsun seni tanımıyorum bile.Gayet pozitif bir insanım,kimseyle sorunum yoktur.Ama sen kendini o kadar fazla önemsiyorsun ki,benim yorumumdan bile bir anlam çıkartıyorsun.Keşke doğru anlamı çıkartabilsen,biraz mutlu olmayı öğrenebilsen.Şurada kaç kişi sana neler yazdı,insanlar sinir oldu.Hala herhalde sorun bende ki bu insanların hepsi bana böyle yorum yapıyor diye düşünmüyorsun,kendinde hata aramıyorsun.Aynısı başına gelse dediğin şey ne? Ne geldi başına? Çalışmayıp evde yatıyorsun bütün gün,can sıkıntısından kocana,eltine,kaynına sarıyorsun.Seni seven bir kocan var,adam evine ekmek getirmek için 3 iş birden yapıyor,sabahın köründe işe gidip akşam geliyor.Ne gelmiş senin başına bu durumda? Aldatıldın mı? Dayak mı yedin? Hakarete mi uğradın? Aç susuz sokakta mı kaldın? Ne geldi başına Allah aşkına bir söyle yahu? Sürekli insanları kıskanıyorsun,herşeyden bir anlam çıkartıyorsun,kocanı bunaltıyorsun,sakin bir kocan var yine sana katlanıyor.Daha sayayım mı? Senin iyiliğin için söyledim,yoksa banane ne yaparsan yap.Her konunda söylüyoruz ama laf dinlemiyorsun.En sonunda evliliğine zarar vereceksin,o zaman başın göğe erecek.

Onceden de sevgilim ken esim cezaevine grmisti burda herkes ondan bi halt olmaz bilmem ne diye demediklerini birakmiyorlardi smdi herkes onu ovuyor burdan haksz ciktiklari icin hepsi ne kaba tabrle kapak olsun diyorum .
Bnde yarin kursa basliyorum Kafam dagilir insallah

Nerden bilckler bnm özel hayatimi suan
ayyy cıddı bı ıletısım sorununuz var
sıze soyledı arkadas yahu bunu bıle anlamıyorsunuz :D
kocanızla sıze ozenmelerı arasındakı konu baglantısız yanı
kocanla aranda ıletısım bıle yok nesıne ozensınler yanı

ya niye fesatsını< bu kadar. açtığın konulardan söz etmişler ben de bakayım dedim. yazıktır günahtır. bir hobiniz yok diye tahmin ediyorum, eğer öyle olmasaydı böyle konular için endişe etmezdin. bi hobi edinin kafanız dağılır. kitap okuyun mesela. kitap oku diyince hiçkimse ciddiye almıyo. pucca falan değil ama. klasiklerden falan başlayın.
resim yapın ya da başka el emeği gerektiren bişiy...
ama bırakın şu işleri artık

1-Daha onceki konunuzda da soyledim. Esinizin isyerinde isiniz ne?

2-Kendinizi fazla onemsemissiniz. O kadar da degilsiniz inanin bana.

Back
X