İki kürtaj bir kimyasal gebelik

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
38
İki kürtaj sonrası ,doçent e gittim- genetik gönderin diye ısrar ettim- ama doktor bana vitamin ve coraspirin verdi ve dene dedi ve bende ilaçları alıp kullandım bir baktım gebeyim ama kese oluşmadan kimsayal bir düşük yaşadım sonra bir prof gittim beni genetige gönderdi ve yumurtalıkların çok kötü dedi utrasyon muayenesinde :( kimyasal düşük sonrası 26 gün sonra regl oldum ama çok az geliyor arkadaşlar çok üzgünüm mutsuzum ( yaş 34 ) önceki gittiğim doçent alt muayene herşeyin iyi demisti ben anlamıyorum ,genetik sonucun çıkmasını bekliyorum ,adet süresi az olan var mı ben gibi

Adetin az sürmesi rahim kalınlığıyla ilgili genelde. Kalın rahim zaten bebeği iyi tutuyor inceler düşüğe sebep

Şaşkınlıktan sormadım aptallastim orda aglamakli oldum şimdi neden sormadım diye yiyiyorum kendimi
Bende aynı durumla karşı karşıya kaldım miktarı azaldı doktora göründüm bu miktar iyi dedi yumurtalıkların Rahim iyi dedi prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi ialç bitince gitcem Rahim filmi çektircem bencede bi amh baktır yanı nesi kötü orası kafama takıldı azalma mı var başka bişey mi

Bende aynı durumla karşı karşıya kaldım miktarı azaldı doktora göründüm bu miktar iyi dedi yumurtalıkların Rahim iyi dedi prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi ialç bitince gitcem Rahim filmi çektircem bencede bi amh baktır yanı nesi kötü orası kafama takıldı azalma mı var başka bişey mi
Küçük ilçede de bakılır mikki

Back
X