• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

allah shibine bağışlasın ne diyelimki şimdi :1: vampir günlükleride çok iyi onuda izliyodun sen zaten dimi :27: klaus

onu ben 3. sezonda bırakmış yerimi bulamamıştım geçen gün buldum tekrar 3. sezon 15. bölümdeyim :1::1:

ben damoncıyım ya :82: siyah saç mavi göz surata zaten dicek laf yok :52:

onu ben 3. sezonda bırakmış yerimi bulamamıştım geçen gün buldum tekrar 3. sezon 15. bölümdeyim :1::1:

ben damoncıyım ya :82: siyah saç mavi göz surata zaten dicek laf yok :52:

aslında dizileri sonradan izlemek daha zevkli ardarda izleyebiliyosun ne güzel bi dünya izliyeceğin var :27: american horry da tne walking dead ide öyle izledim sonradan çok zevkliydi ama yetiştim tabiki :19:

aslında dizileri sonradan izlemek daha zevkli ardarda izleyebiliyosun ne güzel bi dünya izliyeceğin var :27: american horry da tne walking dead ide öyle izledim sonradan çok zevkliydi ama yetiştim tabiki :19:

aynen öyle sonradan izlediklerim arasında supernatural da vardı 6 sezondu ah gidi ah ne günlerdi be hiç bitecek bölüm kaygısı yoktu :27: hep böyle nbcde denk gelir izlerdim şimdi futurama ve family guy a da başladım onlar bitince neye sarıcam bilmiyorum :D

house bitirdim chuck izledim bi dönem izlemediğim halt kalmadı :52:

yani sor sen ben bilirim :52:

aynen öyle sonradan izlediklerim arasında supernatural da vardı 6 sezondu ah gidi ah ne günlerdi be hiç bitecek bölüm kaygısı yoktu :27: hep böyle nbcde denk gelir izlerdim şimdi futurama ve family guy a da başladım onlar bitince neye sarıcam bilmiyorum :D

house bitirdim chuck izledim bi dönem izlemediğim halt kalmadı :52:

yani sor sen ben bilirim :52:

house mı adamım benim niye bittiki :43: çok güzel şeyler öğreniyordu insan o dizide :34: csı ny da izledimde yeni bölüm yok galiba e2 dizileri izliyorum bende denk gelince rizzoli&isles de güzel

önceki konusunda da 8 aylık ömrüm kaldı diyordu
daha önceki konusunda 8 ay sonra konserim vardı diyordu

bilmiyorum ben inanmadım:6:

house mı adamım benim niye bittiki :43: çok güzel şeyler öğreniyordu insan o dizide :34: csı ny da izledimde yeni bölüm yok galiba e2 dizileri izliyorum bende denk gelince rizzoli&isles de güzel

aaa evet rizzoliyi denk geldi mi ben de izliyorum çok güzel :52:

kızlar ben kaçıyorum duş alıp yatıcam yarın kaynımlara kahvaltıya gidicez pis gitmek olmaz şimdi :52: öpüyorum hepinizi :54:

Back
X