İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ama ben wc ye çıktığımda bile bir kilo atabilen insanım.. Gülme bak, cidden atıyorum :ssz:
Çatlak giderici kremlerimi aldım ki , ama sürdün mü diye soracak olursan.Hayır sürmedim.Kutularında duruyor..
Hatta dolabımın içinde, ama nerededir şuan bilmiyorum..
Sıcaktan bozulmasalar bari..:ssz:

Çok sağolasın turka..:ssz:

Benden de iyi ablacım , daha yeni kendime gelebildim.Mayışmıştım biraz.. :ssz:

Ablan gurban olsun sana. :)

Sen gobekten sikayetciydin dimi. Sana uygun bir sort bulursam gondericem. Insallah iyi gelir. :23:

ben 10 kilo almak istiyorum ne yapmalıyım toktor :5: kilolu olmak istiyorum göbeğim olsun ya

belki kullanım tarihleri bile geçmiştir :9:
iyi o kremleri olur da bir gün kullanırsan işe yarayıp yaramadığını haber ver :9:
ben de senin gibi çok hızlı kilo alıp veriyorum
bir 56 oluyorum bi 50 oluyorum :ssz:

ekmeği benimde kesmem lazım
ama spor yapamıyorum çok halsizim bu aralar ya
sürekli bi uyku hali var. süpürge yaparken falan kolum kopcak gibi yoruluyor hemen.

Lokum : Yok canım kullanım tarihleri geçmedi.Çünkü daha bir ay önce aldım..
Tabiki de veririm , kremin adı aklıma gelmiyor şuan ama geçen annem söylüyordu.Baldırlardaki çatlakları geçiriyormuş falan diye konuşuyordu.Daha denemedim ama denediğimde kremin adını seninle paylaşırım..

Sago : Gece pizza ye bol bol , ben kiloları pizza yiye yiye alıyorum :ssz:

Mascara : Sana şimdi küfür ederdim de hadi neyse..
Hem boyun uzun hem zayıfsın hemde belin ince ! Senin halsizliğin başka şeylerden.. Ben olsaydım sana enerji depolardım süytük seni.. :63:

Ablan gurban olsun sana. :)

Sen gobekten sikayetciydin dimi. Sana uygun bir sort bulursam gondericem. Insallah iyi gelir. :23:

Şort mu :9: Ne alaka şort :9:
Ama benim göbeğim küçücük bir şey , oda her yemek sonrası çıkıyor ..
Naptın abla sen beni , iki dakikada duba gibi yaptın he.. :14:

Lokum : Yok canım kullanım tarihleri geçmedi.Çünkü daha bir ay önce aldım..
Tabiki de veririm , kremin adı aklıma gelmiyor şuan ama geçen annem söylüyordu.Baldırlardaki çatlakları geçiriyormuş falan diye konuşuyordu.Daha denemedim ama denediğimde kremin adını seninle paylaşırım..

Sago : Gece pizza ye bol bol , ben kiloları pizza yiye yiye alıyorum :ssz:

Mascara : Sana şimdi küfür ederdim de hadi neyse..
Hem boyun uzun hem zayıfsın hemde belin ince ! Senin halsizliğin başka şeylerden.. Ben olsaydım sana enerji depolardım süytük seni.. :63:

perso aklıma geldi süytük deyince haha:52:

Back
X